REVIEW || M.A.C mineralize Blush Dainty

16 juli 2014


Vandaag een M.A.C review voor jullie. Het is alweer een tijdje dat ik over een product van M.A.C heb geschreven. M.A.C is één van mijn favoriete make-up merken.
De prijs- en kwaliteitverhouding is goed en de producten zijn vaak lang houdbaar. Vooral de blushes kunnen echt jaren mee. Om eerlijk te zijn raak ik bij M.A.C producten bijna altijd pan. Ze zijn zo fijn in gebruik. Dagelijks gebruik ik minimaal één make-up item van M.A.C.  Dainty is heel populair in beautyland en velen beauty liefhebbers hebben deze beauty al in hun stash. Het is een bestseller en ik was heel erg benieuwd waarom de blush zo gehyped is.
Een perfecte blush wilt iedereen wel, toch?
Ben je benieuwd naar wat ik van Dainty vind?
Lees dan gauw verder.
De blush valt onder de mineralize blushes van M.A.C. De blush is 3,5 gram.
Dainty is een lichtroze kleur met een prachtige glinstering. Het is een prachtige kleur voor het voorjaar. Zodra je de verpakking openmaakt zie je een prachtige gouden glinstering over de blush. Wat hier zo bijzonder aan is, is dat het niet shimmery of glitterig is.
Dat maakt de blush naar mijn mening heel uniek!
Blush is overigens onmisbaar in mijn daily make-up routine.


Om het product te testen heb ik ruim zes weken bijna iedere dag de blush gebruikt. Hij is heel zuinig in gebruik, want er is een kleine hoeveelheid nodig om een mooi effect te zien.
Dainty is van een heel zacht en dun textuur. De blush is een klein beetje poederig. Maar dit is echt minimaal. Het pigment is goed. Omdat de textuur zacht is en de kleur heel subtiel, vind ik de pigmentatie niet overheersend. Normaal moet ik heel voorzichtig M.A.C blushes aanbrengen, anders heb ik teveel product op me gezicht. Ik lijk dan net een clown.
Maar dat is bij deze blush niet het geval. De blush blijft ongeveer acht uur goed zitten.
Daar staan de blushes van M.A.C ook om bekend.


Ik heb de blush voor jullie geswatcht. Zoals eerder vermeld is de blush van een heel lichtroze kleur. Het mooie van deze blush is, is dat het heel mooi en subtiel overloopt in de huid. Je ziet geen roze waas, integendeel, het is juist een glinsterende roze gloed wat zichtbaar wordt op de huid.
Dat maakt deze blush heel draagbaar. .


Hier heb ik twee lagen van de blush op mijn gezicht. Ik breng het aan met een blush kwast. Ik tik de kwast met de blush eerst af en daarna breng ik het in ronddraaiende bewegingen aan op de appeltjes van mijn wangen.
Op deze full face foto vind ik Dainty goed tot haar recht komen.
De kleur is subtiel en geeft een glow.
I'm hooked on Dainty ♥ Ik ben zo tevreden over deze blush. Er zijn naar mijn mening geen nadelen. Wel vind ik het jammer dat er geen houdbaarheid op de verpakking vermeld staat. De blushes van M.A.C gaan meestal lang mee, maar toch had ik het fijn gevonden als het aangegeven werd.  Ik vind het werkelijk een prachtige blush. Het past ook heel goed bij mijn daily routine. Deze blush is ideaal voor een nude look. Maar hij past ook prima bij een heftige make-up look, juist omdat die heel subtiel is op de huid.  Het is jaren geleden dat ik zo enthousiast was over een M.A.C blush.
Wederom heeft M.A.C mijn beauty hart gestolen.
Gelukkig heb ik deze beauty nu in mijn stash.
 
Dainty is verkrijgbaar bij de MAC Stores, de Bijenkorf en Parfumerie Douglas.
Consumentenadviesprijs € 24,50.
 
ps. ik heb de M.A.C Blush op Curaçao gekocht bij Penha en daar kost die $ 25.
 
Wat vind jij van Dainty?
 
Wil je de beautyshoplog van Curaçao zien? Klik dan hier
 
 
Volg je Betty Budget al via Bloglovin?

12 opmerkingen

 1. Mooi ! Die glinstering is inderdaad heel subtiel! Mooie gloed krijg je ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw deze kleur is zo mooi ! Staat je ook erg mooi ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige blush, staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur staat nog hoog op mijn wensenlijstje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt een pretty blush. De zacht roze kleur staat je heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige blush en wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen