Tuesday Talk- The Beautyblogger Tag

15 juli 2014

 
Vandaag bij Tuesday Talk een tag voor jullie, The BeautyBlogger Tag. Deze tag heb ik bij een andere beautyblogger gezien. Ik vond het zo leuk dat ik de vragen ook wou beantwoorden.  De tag bestaat uit twaalf vragen, gerelateerd aan make-up en beauty.
Ben je benieuwd naar mijn antwoorden? Kijk dan gauw mee..


1. Is jouw haar altijd stijl of gekruld? 
Mijn haar is altijd gekruld. Vroeger stijlde ik het wel vaak. Maar ik heb een droog bos krullen en door het stijlen beschadigt mijn haar heel snel. Hierdoor heb ik besloten om het niet meer te stijlen.

 


2. Verf jij je haren of laat je het bij een kapper kleuren? 
Ik verf mijn haar zelf. Bij de kapper doe ik weleens een spoeling om het bij te houden. Mijn haar heb ik nu al enige tijd niet meer geverfd. Want ook dat is slecht voor mijn haar.

3. Hoe vaak wissel jij van nagellak?
Ik lak mijn nagels zo'n drie keer per week. Nu geef ik ze een paar dagen rust. Maar vooral in de zomer vind ik dat mooie gelakte nagels een outfit afmaken. Mijn favoriet, Essie.


 
4. Hoelang doe jij over je make-up?
Minimaal 20 minuten en maximaal 40 minuten. Mijn daily make-up routine duurt twintig minuten. Dan zit het echt precies zoals ik het wil. Ik gebruik dan primer, BB cream, eyeshadow & eyeliner, highlighter, blush , mascara en lipgloss/lipstick. Soms moet het sneller, omdat ik dan de trein moet halen. Dan doe ik alleen basis, eyeliner, mascara en lippen.5.Wat doe je eerst : Gezicht/Ogen?
Mijn gezicht doe ik altijd eerst, tenzij ik een hele heftige make-up look maak.
Voor een daily make-up routine wil ik altijd eerst mijn gezicht gedaan hebben. Want stel dat ik tijd tekort kom, dan zit de basis er in ieder geval op. Persoonlijk vind ik de basis het belangrijkste. Het geeft een frisse uitstraling. Ook is oogmake-up voor mij niet altijd een pré.6. Draag je altijd make-up?
Ik draag vaak make-up. Alleen als ik boodschappen moet doen of een dagje thuis ben, draag ik geen make-up. Ik kan niet zonder foundation of BB-cream. Het oogt frisser, maakt de huid egaler en verbergt oneffenheden. Make-up doet nou eenmaal wonderen. Zelfs als het even tegenzit, kan ik door make-up echt opfleuren. Ik heb wel iedere dag een lipbalm, lipstick of lipgloss op.7. Verzamel je make-up of koop je alleen als je iets nodig hebt?
Tot mijn spijt moet ik mededelen dat ik make-up toch wel echt verzamel. Heel veel dingen heb ik helemaal niet nodig. Ik vind het heerlijk om te beauty shoppen. De verpakkingen zijn vaak verleidelijk. Vooral lipsticks kan ik niet laten staan en dan met name M.A.C. It's a womans thing ♥


8. Zou jij de deur uitgaan zonder make-up?
Ja, ik spray dan tea tree water van Lush op mijn gezicht en dan ga ik gewoon de deur uit. Meestal ga ik dan boodschappen doen of even snel iets kopen ergens. Ook als ik even op bezoek ga bij familie of een vriendin, kan ik dat best doen zonder make-up op.9. Hoeveel high-end producten heb je?
Chanel:
Lipstick & Bronzer/Blush

YSL:
Lipstick

M.A.C:
Foundation
Concealer
Fix+
Lipsticks
Prep & Prime
Lipgloss
Blushes
Bobbi Brown:
Shimmer BrickDior:
Lipgloss

Lancome:
Mascara

Clinique:
Chubby Stick Intense

Nars:
Highlighter

Urban Decay:
Naked 2 Palette

Bij elkaar denk ik 22 high-end producten.

10. Hoelang ben je al beauty gek?
Ik hou van kinds af aan al van make-up. Ik begon heel vroeg met mascara en lipstick. Volgens mij was ik 15 jaar. Ik hou van alles wat met beauty te maken heeft. Zowel innerlijk als uiterlijk. Make-up is een onderdeel van beauty. Ik ben echt heel erg gek op make-up en ik hoop ooit een visagie cursus te kunnen doen. Na het aanbrengen van make-up, voel ik me vrouwelijker. Het geeft pit en uitstraling. Je kan met make-up zoveel kanten op.

 


11. Lees je de comments op je artikelen altijd + reageer je er altijd op?
Ja, ik lees echt alle comments. Ik reageer vaak wel. Vooral als een lezer een vraag stelt. Ik vind het superleuk als lezers comments achterlaten. Het geeft mij een heel goed gevoel dat mijn artikelen gelezen worden.

12. Hoe is je blognaam ontstaan?
Mijn vriend en ik lagen in bed. We waren aan het praten over een instagram account die ik wou openen om mensen tips te geven over budget shoppen. We zochten iets wat op Betty rijmde, want het moest verband hebben met mijn naam, Bethany. Zo kwamen we op de naam Betty Budget.

Hopelijk vonden jullie dit een leuke tag. ♥
Ik heb deze gelezen op de blog van beautyblogger en Youtuber Rachel Kromdijk.

Volg je me al op BLOGLOVIN?

8 opmerkingen

 1. Super leuke tag. En wauw, wat heb je een hoop prachtige high-end make-up producten. Om trots op te zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe eigenlijk altijd mijn ogen eerst, net omdat als ik dan een foutje maak of wat fall out heb, ik niet mijn hele gezichtsmake-up opnieuw moet doen.. leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij verschilt het een beetje. Ik doe vaak alleen mascara (of niks) op, en soms oogschaduw/eyeliner en bb cream. Ik draag eigenlijk nooit lipstick of blush etc! Wil er wel meer mee gaan experimenteren, maar ik heb niet zoveel dingen waar ik me voor zou moeten optutten :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke tag! Echt prachtige producten heb je:)
  xx
  The Stylish Confessions

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leukkee tag betty die tea tree spray lijkt wel interessant !!

  BeantwoordenVerwijderen