FASHION FRIDAY || OOTD || NYC CITY GIRL

8 augustus 2014

 
 

Mijn kledingstijl voor de zomer is lekker casual met een tikkeltje extra. Vandaag laat ik jullie de casual City Girl zien. Just me and my girlfriends on a hot summer day in the City.
Crop tops zijn onmisbaar deze zomer. Deze is zo te gek! Niet te strak, niet te bloot... I LOVE IT... Als ware Sex and The City fan zijn topjes met NYC erop altijd welkom. Heb ik al gezegd trouwens dat ik dol ben op tijgerprint? PERFECT!

De It-girls uit NYC hebben de echte echte echte BIRKIN... Maar hey, die cashflow heb ik niet, dus I better make a statement.. NO MONEY, NO BIRKIN..... Deze zomer ga ik deze eco canvas tas nog vaak dragen.


 
 

 
TOP: Webshop Starztrendstore   - 16,95 EUR
ROK: H&M divided   - 4,95 EUR
Tas: Webshop Keklifestyle  - 9,95 EUR
Sandalen: Primark
 
* dit artikel bevat gesponsord producten. zowel de top en tas zijn voor dit artikel ontvangen.
  
Q: wat vind jij van deze outfit?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?


25 opmerkingen

 1. Wat een leuke items! En wat toevallig, de Starz zit bij mij in m'n dorp :-) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie outfit! Mooie tas ook.... Bn dol op katoenen tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfit, staat je erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave foto's zijn het geworden, ik vind de achtergrond erg mooi afsteken bij je outfit! En de kledingcombi die je gemaakt hebt is ook erg tof, niet te bloot en ordinair, maar wel net een tikkeltje spannend. Leuk, helemaal mijn ding! (Trouwens, welke lipstick draag je? Hij staat je zo mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hhahaha leuke reactie, thanks! Ik heb Kelly YUM YUM van mac osbourne op mijn lippen. In mijn laatste artikel van mac staat hier meer over. Liefs, ben verliefd op deze lipstick. Overal uitverkocht

   Verwijderen
 5. Super gave outfit. Je ziet er erg mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke look! Staat je goed <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze post leuk. Maar de combi met de sandalen vind ik een beetje jammer. Ik had liever een Korte broek en espadrilles ofzo gezien. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks mop, leuk om te horen hoe jij het zou combineren, maar dit is meer mijn stijl hihi.. xoxo liefs

   Verwijderen
 8. Toffe outfit, staat je goed! Ik vind je lipkleur ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je goed en je lipstick is idd prachtig!

  Xoxo http://fashionistaorbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Onwijs gave outfit! En die tas is leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Looking Good Girl Outfit staat je goed! Ik denk dat de top ook erg mooi staat boven een lang wit high waisted jeans.

  xXx Pam...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie outfit! Die tas is SUPER! Het topje is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen