HAUL || Dusseldorf || Mini-Shoplog

31 augustus 2014


Afgelopen maandag zijn we een dagje naar Düsseldorf geweest. Mede dankzij jullie tips heb ik de leukste delen van het centrum bezocht, zoals Königsallee, PRETTY!
In het centrum van Düsseldorf zijn prachtige warenhuizen te vinden.(VLOG) Ik heb daar mijn ogen uitgekeken. De meesten van jullie weten wel dat ik Small Business and Retail Management studeer. Voor mij zijn luxe warenhuizen dan PARADIJS. . Ik vond één van de warenhuizen daar mooier dan La Fayette in Parijs. Qua belichting, inrichting en sfeer, perfectie. 
Stiekem hoop ik ooit een Hbo functie te mogen beoefenen in zo'n prachtige warenhuis. 
  Heel veel kijkplezier  Een voordeel was trouwens ook dat het centrum heel makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Vanuit Nijmegen de trein gepakt naar Venlo. Op Venlo CS staan speciale apparaten om treintickets te kopen voor de EuroBahn naar Duitsland.
De kaartjes hadden we online besteld via NS Internationaal, want daar konden we treintijden etc zien. Dus je kan zowel online reserveren als op het station kopen.  In totaal duurde de reis twee uur. Eenmaal aangekomen op Düsseldorf hbf, zag ik een prachtig station. Op het station spotte ik al een DM.

Ik was trouwens ook dolgelukkig toen ik een mega budget Pizza Hut zag. En DUNKIN DONUTS! 
Need I say more? Persoonlijk vind ik de steden van Duitsland redelijk indrukwekkend. Soms heb ik het idee dat Duitsers op beauty gebied verder zijn. Het wordt daar allemaal net iets luxer gepresenteerd. Helaas had ik mijn camera niet meegenomen, maar de volgende keer ga ik dat zeker doen!! Ik heb niet veel geshopt, maar daar was een KIKO! Sorry, ik kon het niet laten... Bekijk mijn filmpje voor een leuke mini Düsseldorf haul. 

Ben je al geabonneerd? Ik zou het leuk vinden als je zou abonneren, thank you xoxoVolg je Betty Budget al via Bloglovin?

12 opmerkingen

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes! Die foundation voor 4 euro:O lucky you. Haha jij bent gewoon een koopjesjager

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahaha ja goede prijs he... Heerlijk 💕💕💕 hopelijk is die ook echt mooi 💋

   Verwijderen
 3. Je hebt weer heerlijk geshopt zo te zien!! Ik ben jaloers hoor, ik wil ook echt naar Duitsland!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaan!!! Is er geen vestiging in de buurt van Eindhoven???

   Verwijderen
 4. Wauw die MAC lipstick is echt super mooi! Dusseldorf is ook mijn favoriete Duitste stad, ook ik ga naar de kerstmarkt in de winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben helemaal blij met de lipstick .. Love it 💞💕 leuk misschien zien we elkaar wel daar xx

   Verwijderen
 5. Wauwie! Wat een geweldige aankoopjes! Ik ben echt heeeel erg benieuwd naar de producten van KIKO! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben er zelf ook heel blij mee 💞💕 de reviews volgen nog.. Liefs xx thanks meis

   Verwijderen
 6. De drogisterij in Duitsland is altiijd zoo veel goedkoper. Alleen daarom zou je al bijna naar Duitsland gaan, haha. Het lakje van P2 is echt onwijs mooi! Wat een mazzel zeg, die foundation van Maybeline. Hij schijnt heel fijn te zijn. Ik ben benieuwd wat je van de Kiko make-up spray vindt. Ik heb namelijk zelf ook altijd die van MAC en hij is inderdaad vrij prijzig. De lipgloss ziet er ook heel erg mooi uit zeg. Ohhh die blush highlighter is zooo mooi!!! Jaloershaha. Oehh all fired up lijkt me heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja kan niet wachten om de foundation te gebruiken met mijn nieuwe kabuki kwast van boozy shop. Dm is idd lekker betaalbaar. De vestiging in Kranenburg is heel dichtbij voor mij. Ik kan er maandelijks wel naartoe hihihi ... Ik schrijf sowieso een review over de producten van KIKO. Liefs xx

   Verwijderen
 7. Leuke dingen heb je gekocht!! Ik wil ook naar de Gina Tricot, ik vind het zo´n leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen