KRUIDVAT || NEW || BODY BUTTERS

21 augustus 2014


Body Butters zijn heerlijk en ideaal voor zowel op de warme - als de koude dagen.
Dinsdag negentien augustus 2014 blijkt helaas de koudste negentien augustus in negentig jaar tijd te zijn. Jammer genoeg is de zomer vrij binnenkort voorbij. De huid heeft tijdens de koude dagen toch extra verzorging nodig. Vooral omdat de kou de huid ontzettend kan uitdrogen. Persoonlijk vind ik een Body Butter dan heerlijk. Kruidvat heeft nieuwe geuren op de markt gebracht, deze ga ik vandaag met jullie delen. Let op, ze zijn ook nog eens lekker betaalbaar.

 

 Om de huid goed te hydrateren en soepel te maken is het gebruik van een Body Butter zeker van toegevoegde waarde. De vier nieuwe geuren, klinken als genot in mijn oren . Hier word mijn huid blij van. De geuren zijn vrij divers, maar klinken stuk voor stuk heerlijk. Wellicht zit er eentje tussen die ook bij jou goed in de smaak valt.
♥  Honey & Cacaobutter
 ♥ Coconut & Sheabutter
♥ Olive & Macademia
♥ Blueberry & Lychee
 
Kruidvat zegt over de Body Butters dat ze romig zijn en NIET vet op de huid aanvoelen. Het is een fijn gevoel als een Body Butter goed door de huid wordt opgenomen, zonder een plakkerig of vettig gevoel achter te laten.
 
 

 

 
  
 
 

Persoonlijk ben ik het meest nieuwsgierig naar Coconut & Sheabutter. Ik hou wel van kokosgeur en mijn favoriete Body Butter is shea. Dat neemt niet weg dat ik de overige geuren graag een keer zou willen uitproberen. Geur is voor mij essentieel als het om beauty producten gaat. Daarom ben ik ontzettend enthousiast over deze betaalbare Body Butters van Kruidvat. Dit is absoluut een toevoeging aan Het Kruidvat eigen merk collectie.

De Body Butters zijn 200ML en kosten € 2,49, vanaf 19 augustus te koop bij Kruidvat filialen.
 
Q: gebruik jij weleens een Body Butter? Welke geur spreekt jou het meest aan?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

11 opmerkingen

 1. Ik heb de 'oude' kokos en blueberry achtige versie, dus die ga ik zoiezo niet halen. Maar de honing ben ik zeer benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik ben benieuwd of ze die van de Body Shop kunnen overtreffen, deze gebruik ik eigenlijk altijd in de winter! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overtreffen misschien niet, maar wellicht ook heel goed en fijn

   Verwijderen
 3. alles met vanilla,gecombineerd met iets anders

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar de blueberry lychee!

  www.dailybeautydose.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben erg benieuwd naar de coconut variant!! Fijne review schattie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alles met Coconut :) maar ik ben dol op de kruidvat body butters en zodra er sale is sla ik zoveel mogelijk in....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik ben beniewd naar de honing variant, misschien maar voor mijn verjaardag vragen;)

  BeantwoordenVerwijderen