Lipstick Monday || Catrice Limited Edition Metallure || C02 Alluring Pink

18 augustus 2014Het is weer Lipstick Monday and I'm a Lucky Girl.
Ik heb namelijk een lipstick uit de Catrice Metallure collectie weten te scoren. Maandag zijn ontzettend leuk met een lipstick review. Vooral als het weer een lipstick is, waar ik heel lovend over ben. Dan sta ik letterlijk te popelen om deze met jullie te delen......
Metallure is een Limited Edition van Catrice waar ik enige tijd geleden een persbericht over geschreven heb.(persbericht). Persoonlijk was ik gelijk onder de indruk van de prachtige roségouden huls. Toen Kruidvat laatst sale had bij de extra koopavond kon ik deze beauty niet laten staan. Vandaag een review ervan! Kijk mee... 

 
De huls is zoals ik al aangaf roségoud met een chique uitstraling. De uitstraling die vaak alleen te zien is bij high-end merken. Nog een pluspunt is dat het merk Catrice op de lipstick te zien is. Dit maakt naar mijn mening het plaatje af. Mocht deze lipstick meedoen aan een beauty wedstrijd, dan is de kans groot dat die uitgeroepen worden tot Miss Budget Lipstick 2014.
 
De lipstick is 3,5 g en is 24 maanden houdbaar. Dit betekent twee volle jaren gebruik maken van deze beauty. Wat een lipstick pret!
 

 
De kleur C02 Alluring Pink is fuchsia roze met een blauwe ondertoon. Het is een koele roze kleur. Bij het zien van de lipstick, stond ik te popelen om het op de lippen aan te brengen. Maar eerst laat ik even een swatch zien. Et voilà, het pigment is super. Bij het swatchen was het voor mij al snel duidelijk dat de lipstick een crème finish heeft.
 

Gelijk na het swatchen heb ik de kleur op de lippen geprobeerd. Qua textuur voelt de lipstick vrij zacht en romig aan. Hierdoor kon ik de lipstick makkelijk aanbrengen. Hij verdeelt heel goed op de lippen. Ondanks dat de lipstick vrij romig is, vind ik persoonlijk dat die best goed blijft zitten. Een grote maaltijd overleeft de lipstick niet, maar hij blijft zeker een paar uur goed zitten. Daarna is het een kwestie van even de kleur bijwerken.


Al met al ben ik heel tevreden over deze lipstick. De prijs- en kwaliteitverhouding is goed. Persoonlijk vind ik dit de perfecte luxe budget lipstick. De kleur is mooi, pigment is goed en de huls is daadwerkelijk prachtig. Hier kan ik echt een warm gevoel van krijgen, love this...

De Metallure (limited edition) lipsticks kosten 3,99 en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België ook vekrijgbaar bij Kruidvat. Wees er snel bij, want op = op.

Ik duim voor alle beautyliefhebbers dat deze collectie vanaf vandaag toch echt overal verkrijgbaar is.
Fingers crossed girls!

 Ook online te bestellen. Naar de webshop van Kruidvat !

TIP: maak de kleur nog intenser door een gloss (in een vergelijkbare kleur) eroverheen te doen!

Q: heb jij een item uit de Metallure collecie weten te bemachtigen? Of ga je dat nog doen?
 
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?


 

 

19 opmerkingen

 1. Hij staat je prachtig, mooie fotos weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze lipstick zo mooi! Ik wil hem volgende week echt halen, ik hoop dat deze er dan nog is. Deze staat jou ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een prachtige lipstick. De kleur staat je ook onwijs goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die lipstick ook wat is ie toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! Staat je super!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik ben er verliefd op! En op de rode ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige lipstick. Ik moet hem ook maar eens gaan halen. Die rode is ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. staat je prachtig! zelf ga ik deze collectie niet proberen want ik vind het er niet zo speciaal uitzien maar de volgende collectie ga ik zeker wel proberen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd maar even afwachten op de nieuwe collectie dan hihi

   Verwijderen
 9. wat een prachtige kleur, staat je goed lady!

  BeantwoordenVerwijderen