Lipstick Monday || Nieuwe Collectie Catrice || Ultimate Color 360MATTraction

4 augustus 2014

 
Oh, wat ben ik blij! Ik word zo vrolijk van de nieuwe collectie van Catrice. Het is dan ook meer dan logisch dat deze lipstick Monday in het teken van Catrice staat. Vorige week was ik boodschappen doen in Duitsland bij DM en daar stond het dan, de nieuwe collectie.
Heel veel mooie items en daar is deze lipstick één van. De items die ik gekocht heb, zijn te zien in deze shoplog.
In dit artikel zal gauw duidelijk worden waarom deze beauty niet kon ontbreken in mijn stash.
 
Kijk gauw mee


De zomer is nog volop in gang. Maar binnenkort moeten we er toch aan gaan geloven, HERFST! De nieuwe collectie van Catrice heeft prachtige herfstkleuren en geef toe, daar zitten altijd wel favorieten tussen. In de ultimate color lijn van Catrice zijn drie nieuwe lipstick kleuren toegevoegd.
Twee hiervan zijn matte. In eerste instantie was ik niet onder de indruk van de kleuren, want ze leken nogal rood. Maar toen ik ging swatchen in de DM zag ik een supermooie roze/rode kleur, Ultimate Color 360 MATTraction.  De naam is trouwens heel leuk en naar mijn mening meer dan toepasselijk.


Deze lipstick heeft een prachtige fucshiaroze ondertoon. De kleur trekt letterlijk alle aandacht naar zich toe. Dit verklaart voor mij gelijk de naam "MATTraction". Ik laat je de swatch even zien.
 Et Voilà, het pigment is geweldig. Ook is de matte finish hier goed zichtbaar.


Kijk aan! Eerst kon ik het niet echt geloven, want de kleur ziet er anders uit dan in de huls.
Het was werkelijk waar liefde op het eerste gezicht. Dit is nu al mijn herfst favoriet.

Natuurlijk willen jullie de kleur ook op de lippen zien.
Need I say more? De kleur is niet het enige voordeel van de lipstick.
De voordelen hieronder opgesomd:

Ten eerste heeft de lipstick een prachtige finish. Voor een budget lipstick is het absoluut matte en tegelijkertijd niet uitdrogend op de lippen. Dat is voordeel één. Ten tweede is de dekking na één laag heel goed. Mijn voorkeur gaat wel uit naar twee lagen. Want met twee lagen heb je de perfecte dekking. Voor een matte lipstick is het niet longlasting genoeg, want na een kleine maaltijd is bijwerken toch wel gewenst. Persoonlijk vind ik dit niet storend, want de kleur compenseert een hoop.

 Al met al ben ik zeer positief over deze lipstick. Matte lipsticks staan erom bekend dat ze bij applicatie nogal droog en stroef op de lippen kunnen aanvoelen. Daarnaast kunnen ze ook velletjes zichtbaarder maken. Alleen is dat bij deze lipstick gelukkig niet het geval. Daar staat weer tegenover dat het niet zo lang blijft zitten als de 100% matte lipsticks.  Het formule is overigens heel fijn, totaal niet uitdrogend op de lippen. De pigmentatie is verassend goed en er is ook nog eens sprake van een ultieme dekking. Daarnaast vind ik deze lipstick geschikt voor zowel overdag als avond.
Dit is helemaal mijn kleur voor het najaar.

De lipsticks van de Catrice ultimate color lijn zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 3,99.

* Vanaf augustus verkrijgbaar en het is per vestiging afhankelijk wanneer het in de Catrice schappen staat.
 
Voor videobeelden bekijk mijn Catrice Shoplog, klik hier.

Q: wat vind jij van deze lipstick?


Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

19 opmerkingen

 1. Ligt het aan mij, of worden de lippenstiften van actrice ook steeds duurder haha. Wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik de verkeerde prijs neergezet? Zijn ze vier euro? Ja he?

   Verwijderen
  2. 4 euro ja! En had dus toch gereageerd haha.. En catrice natuurlijk hahaha

   Verwijderen
 2. Oeh wauw I love it!! Wat een prachtige kleur inderdaad ! Ik ga hem zeker onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw deze moet ik echt hebben. Matt about Pink is nu mijn favo, maar deze is inderdaad ook errug mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur zeg, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie kleur! Helemaal niet verwacht van een catrice lipstick, ik moet misschien ook maar eens een kijkje nemen daar. De kleur staat je ook heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge, dit is een tint naar mijn hart...liefde op het eerste gezicht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie intense kleur! Staat je trouwens ook prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Hij lijkt wel wat op All Fired Up van Mac!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat een prachtige kleur, love it! Staat je goed lady

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kleurtje <3 ik heb vandaag 4 lipsticks van Catrice gekocht haha, maar deze was er nog niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen