NEW/NIEUW || M.A.C Osbourne aankopen|| KELLY YUM YUM & PEACHES EN CREAM

6 augustus 2014

 
 
 
 
M.A.C liefhebbers kennen het warme gevoel dat ontstaat bij een mooie Limited Collectie. Naar mijn mening, Once you go M.A.C, you never go back. Een paar maanden terug zag ik de collectie voorbij komen en had nooit durven denken dat ik zo VERLIEFD zou worden op een lipstick. Geloof mij, er is werkelijk sprake van kriebels. Gelukkig is het nog zomer en kan ik deze lipstick met alle liefde dragen. Vandaag laat ik jullie de twee items zien die ik gescoord heb uit de M.A.C Osbourne collectie.

* let op, dit artikel is niet budget.

Moeder (Sharon Osbourne) en dochter (Kelly Osbourne) hebben ieder een eigen lijn onder de collectie Osbourne. De lijn van Kelly heeft de lila verpakkingen en de rode verpakkingen horen bij Sharon. Van de hele collectie heeft de lipstick Kelly Yum Yum mijn aandacht volledig getrokken. De kleur is geïnspireerd op de lipstick - Candy Yum Yum (matt, vast assortiment M.A.C), alleen is deze iets lichter en koeler dan Candy Yum Yum. Daarnaast heeft Kelly Yum Yum een satin finish, terwijl Candy Yum Yum een matte finish heeft.

 

De huls van de lipstick is een mooie lila kleur met de handtekening van Kelly Osbourne erop. Bij de collectie van Rihanna, was de handtekening van de zangeres ook op de lipstick te zien, nu is dat niet het geval.


Kelly Yum Yum ♥  is naar mijn mening de perfecte roze kleur. Het is een opvallende roze die toch heel draagbaar is. Natuurlijk heb ik de kleur voor jullie geswatcht en het pigment is echt heel goed (wauw, zelfs). Voor een satin finish is het pigment perfect. De lipstick is romiger en bevat iets meer glans dan een matt lipstick.


De lipstick is heel makkelijk aan te brengen. Hij glijdt letterlijk over de lippen en trekt gelijk in. Hierdoor blijft de kleur ook minimaal drie uur lang goed zitten. Na het eten van ijs zat de lipstick nog steeds goed. Bij twee lagen is er sprake van een perfecte dekking. Ook viel het mij op dat de lipstick niet veel afgeeft, dat vind ik zelf een pluspunt. Daarnaast plakt de lipstick totaal niet op de lippen, opluchting!

Nu laat ik jullie deze beauty op de lippen zien. Et voilà! Hoe mooi is deze lipstick♥ ?Zucht, het is echt een prachtige roze kleur met een blauwe ondertoon. Links is zonder flits, rechts is met flits. Met het Naked 2 palette heb ik een ooglook gemaakt die vrij rustig is, zodat de kleur op de lippen goed tot haar recht komt.


Nu laat ik jullie de blush, Peaches en Cream ook nog even zien. Deze peachy roze blush mocht ook niet ontbreken in mijn stash. Het is een powder blush die heel goed gepigmenteerd is. De blush heeft wel veel fall out en er komt veel product vanaf. Ik moest de blush kwast goed aftikken voor gebruik. Daarna heb ik de blush voorzichtig aangebracht, anders zou ik zo op PIPO de clown lijken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op de verpakking staat de handteking van Sharon Osbourne. De verpakking voelt een beetje plastic. Persoonlijk vind ik de rode verpakkingen een beetje goedkoop ogen. Het lijkt een beetje op speelgoed van Bart Smit of Intertoys.

 

De swatch laat zien hoe goed gepigmenteerd de blush zien. Het is een powder blush en toch oogt het een tikkeltje creamy vind ik. Het is een warme roze kleur die heel geschikt is voor de zomerperiode. Op de appeltjes van de wangen is een subtiele roze kleur te zien. Ideaal bij een heftige look. Het handige van deze blush is, dat je het zo opvallend/gek kan maken als je zelf wilt. Enerzijds is het heel subtiel met een klein hoeveelheid. Anderzijds is het heel opvallend bij gebruik van veel product. Ik vind de blush overigens ook goed bij Kelly Yum Yum passen.
Allebei, lekker zomers ♥ .


Vandaag is de conclusie denk ik wel duidelijk. Mijn complimenten aan M.A.C cosmetics voor deze collectie. Wederom bewijst M.A.C haar kwaliteiten aan de beauty wereld.  Het hart van vele beautyliefhebbers zijn sneller gaan kloppen voor de prachtige items uit deze collectie. In eerste instantie dacht ik dat de collectie niet zou passen bij getinte huidjes, maar niets is minder waar. De collectie is veelzijdig, uitdagend en vooral heel vrouwelijk. Nogmaals, ik ben verliefd... Helaas zijn de items momenteel landelijk uitverkocht. Wellicht is de collectie nog in België of Duitsland te koop? Welcome home, Kelly Yum Yum ♥ . Peaches & Cream stond niet op de planning, maar HEY, er is genoeg liefde voor nog een blush. TJA, Youtube made me do it.

De prijs van de lipstick is € 19,50. De blush kost € 22,50. Beiden waren te koop bij Douglas, Bijenkorf en M.A.C stores.


 Q: wat vind jij van mijn OSBOURNE aankopen?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

26 opmerkingen

 1. Wauw! Hele mooie producten! Ik ben vooral erg verliefd op de lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh prachtig! Die blush is onverwachts mooi! Hij had mijn aandacht niet eens getrokken.. mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lipstick echt schitterend! Ik wou hem ook zo graag hebben, maar hij was al uitverkocht :( De blush is ook heel mooi, beide producten staan super bij jou!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wohoo! Jou kleur met die blush prachtig!! Mooie lipstick ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liefde voor Kelly Yum Yum en de prachtige blush. Ben super blij voor jou dat je deze mooie producten hebt kunnen scoren. Geniet er van <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superlief Svenja, dankje wel!<3 Ga k zeker doen! En jij van PINK NOVEAU!

   Verwijderen
 6. woowwwww super mooie lippenstift

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw heel erg mooi ook de blush! Ik kan niet wachten tot mijn Kelly yum yum binnen is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie producten heb je gekocht. Kelly YumYum is zo mooi. Het is dat ik Candy YumYum al heb hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten, die lipstick staat je geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I'm in love with that lipstick! You look gorgeous with it on your lips! Great post darling <3
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, de lipstick staat je prachtig! En de blush is ook om bij weg te zwijmelen. Haha, moest wel lachen toen je zei dat de verpakking op speelgoed lijkt van Bart Smit ;). Misschien kun je een goedkope dupe vinden van Kelly Yum Yum? Ik ben ook al steeds op zoek naar een look-a-like.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, ik gebruik Maybelline Sensational Fucshia Flash 902 als dupe voor Candy Yum Yum..... En Kelly Yum Yum heb ik nu, dus voorlopig geen dupe van nodig hihihi <3 Dankje wel meissie xxx

   Verwijderen
 12. Die lipstick is zooo gaaf! Ik ben echt verliefd.... *gaat in een hoekje zitten huilen*

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow wat hebben beiden producten mooie pigment. Jammer dat het zo moeilijk verkrijgbaar is, ik had zeker deze lipstick willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah ze zijn beide zoooo mooi! Me want them bothhhhh

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw meid, hij staat je echt GEWELDIG! Wou hem ook hebben, maar was te laat helaaas. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik hou echt van dit soort kleuren! Vind beide je ook erg prachtig staan, de verpakkingen van deze collectie vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Candy Yum Yum is juist koeler dan Kelly Yum Yum ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige kleurtjes! De lipstick staat je erg goed & I love your hair!

  BeantwoordenVerwijderen