NEW/NIEUWE COLLECTIE CATRICE || MULTI STYLE MATT EYELINER

5 augustus 2014


Een fijne budget eyeliner is bij mij altijd welkom. Eyeliner is onmisbaar geworden in mijn daily make-up routine. Het geeft net dat extra's aan de make-up look. De najaarsupdate van Catrice is zeer binnenkort verkrijgbaar en de matt eyeliner pen is hier onderdeel van. Ik was hier zo nieuwsgierig naar, want ik ben absoluut een voorstander van eyeliner pennen. Persoonlijk vind ik ze makkelijker in gebruik dan een kwastje. Vooral als je nog vrij onervaren bent met eyeliner. De meningen hierover zijn trouwens verdeeld. Maar mijn voorkeur gaat toch naar een eyelinerpen. Daarom vandaag een review van deze matt eyeliner van Catrice.De pen heeft een matte huls en voelt heel zacht aan.Op de huls staan de naam van de pen vermeld, Multi Style MATT Eyeliner. Verder heeft de pen geen kleurnummer of naam. Jammer genoeg vervagen de letters op de huls supersnel. De eyeliner is twaalf maanden houdbaar.
 
Wat zegt Catrice eigenlijk over de eyeliner?
Een longlasting matte eyelinerpen die zowel een dunne als dikke lijn creëert door haar unieke spatel applicator. Persoonlijk vind ik dit kwalitatieve goede kenmerken voor een eyeliner. 
Vandaar dat ik de eyeliner op deze kenmerken getest heb.
 
Het eerste waar ik op gelet heb is de applicator. Deze is inderdaad uniek, apart en schaars, niet de gebruikelijke stift applicator. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kende nog geen eyeliner met dit type applicator. Hij is plat met rechthoekige zijkanten. De zijkanten zijn vrij smal en de bovenkant is echt plat, precies de vorm van een spatel. Dat geeft Catrice zelf ook aan. Stel, je legt een spatel op een blanco papier en gebruikt het als voorwerp om een rechte lijn te trekken, dan is de lijn ook daadwerkelijk recht.
 


Ten tweede was ik heel benieuwd naar de matte finish. Ik heb het op mijn hand geswatcht en zag een mooie rechte matte lijn. De eyeliner droogt heel snel en de pen geeft niet veel product af.
Er is geen glans te bekennen. De kleur is overigens niet intens zwart.
 
 
 
Als laatste heb ik een look gemaakt met de eyeliner pen. Want ik wou de intensiteit ervan zien over een oogschaduw heen. Dit is het resultaat geworden. Persoonlijk vind ik het goed gelukt en was ik aangenaam verrast over de kwaliteit van deze eyeliner. Je kan er inderdaad een dunne en dikke lijn mee trekken. De bovenkant van de pen is overigens ideaal voor een subtiele wing. Ik was zo enthousiast over de werking van de eyeliner dat ik gelijk een foto op Instagram gepost heb.
 De applicator vergemakkelijkt het hele proces.
Een mooie eyeliner trekken, was naar mijn mening nog nooit zo makkelijk.
I'm very impressed
 

 
 
Na deze look ben ik de stad in geweest en daarna artikelen geschreven. Laat in de avond zat de eyeliner nog steeds heel goed. Hij was duidelijk zichtbaar en er waren geen delen vervaagd. Wel moet ik erbij zeggen dat de eyeliner niet waterproof is. Daarom is het nog maar de vraag in hoeverre deze geschikt is voor het najaar.
 
Al met al ben ik heel tevreden over deze eyeliner. Vooral voor jonge meiden die nog willen experimenteren met make-up, denk ik dat deze eyeliner wellicht de uitkomst is. Hij is heel makkelijk in gebruik en dat maakt het voor mij al een favoriet. Daarnaast is die ook daadwerkelijk matt, longlasting en geschikt voor een dunne en dikke lijn. Het enige nadeel dat ik kan opnoemen is de intensiteit van de kleur. Hij is weliswaar niet intens zwart, maar dat doet het product absoluut niet tekort. En dat te bedenken dat deze eyeliner lekker budget is.
 Mijn compliment aan Catrice Cosmetics voor dit fijne product. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
* Let op: eyelinerpennen staan erom bekend dat ze snel uitdrogen. Zorg dat je het dopje altijd heel goed op de pen vestigt.
 
De Multi Style MATT eyeliner pen is vanaf augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en deze is te koop voor € 3,45.
 
Q: wat vind jij van deze matt eyeliner pen?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN ?


10 opmerkingen

 1. Ik ga hem zeker kopen, ik houd er wel van als een eyeliner mat is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne pen lijkt het mij! Ik wacht tot er weer een te gekke actie 1+1 is bij kruidvat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed. Wat een aparte applicator! Mooi resultaat. Ik ben nog altijd opzoek naar een fijne, niet al te dure eyeliner pen, dus ik ga deze maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je hem mooi aangebracht. Ik vind hem er erg goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je erg mooi.

  XO

  www.myownfairytale.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze eyeliner lijkt mij ook erg fijn! En mat is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heb hem vandaag gekocht omdat ik er nieuwsgierig naar was het puntje vind ik op het eerste gevoel niet fijn maar moet hem nog even bij mijn ogen gebruiken, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie ooglook! Ga je volgen vanaf nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooie eyeliner! Ik denk dat ik hem ook wel ga aanschaffen. Liefs, Hanne

  BeantwoordenVerwijderen