Persoonlijk: blog update

27 augustus 2014

Vandaag even heel iets anders op de blog. Eigenlijk schrijf ik niet graag dit soort artikelen, want het wordt allemaal dan wel heel erg "persoonlijk", hihi flauw hè.

Maandag 1 september is mijn eerste collegedag na twee maanden heerlijk te hebben genoten van de zomervakantie. Ik heb veel tijd gestoken in mijn blog, aangezien ik in Mei al op vakantie was geweest. Met gemengde gevoelens moet ik weer gaan minderen met bloggen. Ik heb nu twee maanden iedere dag een artikel geplaatst. Helaas kies ik er bewust voor om te gaan minderen naar maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Vier dagen per week! Ik denk dat ik sowieso op zondag een video wil uploaden. Maandag blijft Lipstick Monday. Woensdag een review over een ander make-up product en vrijdag fashion of inspiration, zoiets! Ik heb een hoop make-up producten die ik nog moet reviewen. Ook heb ik een paar leuke samenwerkingen op de planning staan. Voorlopig ben ik dus wel zoet.

Ik ga het bloggen ontzettend missen. Zelfs als ik dit type, krijg ik een beetje tranen in mijn ogen. Mijn blog is niet alleen mijn online diary. Het is ook een stukje troost geweest in moeilijke tijden. Gewoon het enthousiasme en interactie op Instagram en de site brengen een hoop geluk in mijn leven. Ineens had ik een paar duizend vriendinnen erbij die allemaal dezelfde passie delen. Dat vind ik zelf speciaal. Ik heb hier nooit het gevoel dat ik teveel shop of teveel over beauty praat. Elke roze lipstick wordt ook gewaardeerd. Op één of ander manier voel ik me hier thuis. Dichtbij mezelf en alles waar ik passie voor heb.Het leven is niet altijd leuk. Maar als ik voor de camera ga zitten om een video op te nemen, dan vergeet ik op dat moment alles om mij heen.

Ik studeer Small Business and Retailmanagement en retail is eigenlijk een beetje mijn leven. Mijn vriend begrijpt letterlijk niet hoe ik kan window shoppen. Maar ik kan daadwerkelijk gelukkig worden van rondlopen in mooie winkels. Ik ging met plezier naar de Bijenkorf toen ik daar nog werkte. Ik hou van mooie luxe winkels. Gewoon de sfeer, uitstraling en service maken mij dolbij.
Daarom heb ik ook voor deze studie gekozen. Zara staat in mijn retailboek, interessant hè?


Maar goed, dit was het weer. Genoeg gekletst. Bedankt voor jullie steun aan de blog. Heel leuk om te zien dat de artikelen gewaardeerd worden.


Tot de volgende keer,

Liefs,

Bethany

Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

12 opmerkingen

 1. Jammer dat je gaat minderen maar school gaat voor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja in principe is vier keer per week ook prima.. Jij doet vijf keer per week toch?

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen! En heel veel succes met je studie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie post.
  Leuk om te lezen.
  Heerlijk als je zo`n passie hebt.
  En wat een mooie foto van je.

  XO

  www.myownfairytale.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook nog steeds aan het nadenken hoe ik het ga doen, elke dag een artikel is gewoon heel veel als school er weer bij komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heei! Leuke blog zeg! Zou je een kijkje en een reactie willen achterlaten op mijn blog? www.beautylovebylaurax.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan ga je op de zelfde dagen bloggen als ik doe :D. Het is lastig als je moet kiezen, elke dag bloggen is zeker leuk, maar soms kan het even niet. Ik vind echt dat je alles super goed en leuk doet!!

  BeantwoordenVerwijderen