RELEASE M.A.C OSBOURNE VLOG & Swatches.

2 augustus 2014

Wat een leuke spontane ochtend heb ik achter de rug. M.A.C liefhebbers stonden vanmorgen weer vroeg op om de nieuwe limited collectie te kunnen bemachtingen.
Vanmorgen om acht uur besloot ik om een vlog op te nemen bij M.A.C Douglas in Arnhem. Ik wou bij de M.A.C Osbourne release zijn. Gelukkig had ik mijn favoriete Kelly Lipstick, - Kelly Yum Yum al online kunnen bestellen 31 juli, want de voorraad in de fysieke winkels was heel beperkt. Vandaag was er maar één dodgy girl en één kelly yum yum lipstick op voorraad. Ook van de rest waren er maar één of twee items in stock. Dus Lucky me!
Het is mijn eerste vlog en ik heb totaal geen make-up op, want ik had zo'n haast, dus heb een morning face, haha.. In dit artikel heb ik ook foto's geplaatst van de collectie plus swatches van de Kelly Lipsticks.
 
Veel kijkplezier!!!
 

 
 
 
Kelly Lipsticks, swatches van links naar rechts
 
 ♥ Kelly Yum Yum (mijn favoriet)
 ♥ Dodgy Girl
 ♥ Riot House
 ♥ Strip Poker
 
Q: Heb jij nog iets kunnen scoren van deze mooi Limited collectie?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

17 opmerkingen

 1. Kelly yum yum en dodgy girl, wauw! Maar helaas pindakaas heb ik niks kunnen kopen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw deze collectie is zo mooi !! Ik heb helaas niks er van kunnen kopen:( X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een coole jurk heb je aan! En serieus binnen 1 min uitverkocht! Gelukkig heb je wel een paar mooie items kunnen scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks mop! Haha Ja was echt grappig! Je hoort de Verkoper ook lachen! Ze hadden maar Weinig Vandaar!

   Verwijderen
 4. Ik was ook net op tijd gelukkig! Had de laatste items te pakken, jeeej! Leuke vlog, en zo jammer dat zoveel mensen mis hebben gegrepen. Wel extra speciaal wanneer het wel gelukt is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben deze morgen ook geweest in Maastricht. Daar waren er maar 2 lipsticks van Kelly Yum Yum. En ik heb er 1tje van kunnen bemachtigen. Yay voor mij. Heb ook nog een powder blush en een lipgloss gekocht van de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw meis! Super! Veel plezier ervan. Lucky you!

   Verwijderen
 6. Ik was vanmiddag bij de mac in de bijenkorf, naar mijn idee hadden ze daar nog zat producten van de collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Dat zou kunnen. Maar niet alles is gewild van de collectie. Vaak Moet jouw voorkeur er maar bij zitten. En Vooral de Kelly lipsticks en blushes waren heel beperkt. Ook is de hoeveelheid Afhankelijk per stad of vestiging. Maar online bij Bijenkorf zie ik al Niks meer, helaas

   Verwijderen
 8. Ik vind die riot house lipstick wel heel mooi denk ik, een subtiele nude kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah ik kan niet wachten op mijn Kelly yum yum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om te zien! Ik heb zo mijn best gedaan maar alles was al uitverkocht ik wilde zo graag Kelly Yum Yum hebben....baalbaal x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die lipsticks zijn echt prachtig!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen