VIDEO || Back2School #1 || What's in my schoolbag?

17 augustus 2014

Nog een paar weken vakantie, maar de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar zijn volop in gang. Onlangs was ik bij Hema & V&D en daar zag ik de leukste agenda's, notitieboekjes, etui's etc. Veel Do it yourself items gezien. Toen ik jonger was, was het helaas allemaal stuk prijziger. Dat waren natuurlijk ook andere tijden.
Wie kent de TMF en Break-out agenda's nog? Toentertijd speelden artiesten nog een hele grote rol. Maar nu zie ik printjes, patronen, diy, fashion community 's, fashion brands ed.
Lekker girly girl  (ROZE) allemaal, love it.
 
 Een schooltas met de juiste spullen is het halve werk. Ik heb een shopper als schooltas en hier zitten alle benodigdheden in. Wellicht brengt deze video je tot nieuwe idee├źn.
Schoolspullen zijn belangrijk, dat klopt. Maar ook beauty items mogen niet ontbreken. Zorg dat je er altijd goed en verzorgd uitziet. In mijn schoolbag vind je een beetje van allebei.
 
Kijk gauw mee...
 
 
 
 ♥ Heel veel kijkplezier ♥
Mijn schoolspullen komen voornamelijk van de HEMA, goede kwaliteit en lekker betaalbaar.

 
Q: wat zit er in jouw schooltas?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN ?
 

2 opmerkingen

  1. Leuk om te zien wat voor jou de school essentials zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke video! lekker veel lipproducten haha! Herkenbaar! Ik zit er ook aan te denken om een klein etuitje te kopen want ik ben ook nog wel eens pen-loos op school, of ze zitten dan helemaal onderin je propvolle tas haha!

    BeantwoordenVerwijderen