VIDEO || MAKE-UP STASH || #1

14 augustus 2014

 
Make-up liefhebbers opgelet!
 
Regelmatig kreeg ik het verzoek om mijn make-up stash te laten zien. Eerst dacht ik altijd, huh? Waarom? Ik heb geen ladekasten vol met make-up. Om zeker te weten of dit daadwerkelijk klopte, plaatste ik de vraag op Instagram of er daadwerkelijk behoefte naar is en daar is zo enthousiast op gereageerd. Dus ja, natuurlijk wil ik met alle liefde mijn stash laten zien. Mijn stash bestaat voornamelijk uit producten die ik ECHT mooi vind en ook daadwerkelijk gebruik. Al het andere geef ik weg en als de kwaliteit echt beneden de maat is gooi ik ook items weg. Opgemaakte items gaan in mijn OPGEMAAKT video bakje.
 
Vandaag staat de Stash video dan eindelijk op mijn Youtube kanaal!
 Mijn camera heeft geen auto focus, dus af en toe hoor je het geluid van de camera, vergeef me.
 
Na het opnemen van de stash heb ik gelijk op EBAY lipstickhouders besteld. Hopelijk heb ik gauw een mini-kast waar ik mijn stash in kan bewaren.
 
* let op, mijn stash bestaat niet alleen uit budget items.
 

Heel veel kijkplezier

 


Q: wat vind jij van de video?
 
Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

6 opmerkingen

  1. Wauw, wat heb je een prachtige collectie Betty, heel mooi! Leuk om eens te zien wat je allemaal in je stash hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie stash heb je! Ik heb onlangs ook een post gemaakt met mijn makeup stash, ik vind het zo leuk om te zien bij anderen :)

    BeantwoordenVerwijderen