essie || nagellak stash ♥ ||

25 september 2014

Nailpolish like candy, dat vind ik van de essie nagellakjes. De herkenbare leuke flessen, geweldige kleuren en super kwasten. I think I love essie. Vandaag mijn essie stash, kijk mee....

♥ essie stash love ♥


De bekende ♥Mint Candy Apple is al jaren een bestseller van essie. In samenwerking met essie enkele maanden terug, mocht ik tien lakjes in deze prachtige kleur weggeven. Ook ik kreeg dit mooie lakje om toe te voegen aan mijn collectie. Het is een unieke mint kleur. Prachtige voor lente en zomer. De tweede kleur heet ♥parka perfect en dit is een blauw/grijze kleur. Ook deze kleur vind ik heel bijzonder.


In elk stash collectie hoort een rode kleur. Deze prachtige rode kleur genaamd ♥russian roulette heb ik via een Air Miles actie gescoord voor 999 air miles. Heerlijk toch die acties. Het is een vrij felle rode kleur met een klassiek tintje. 


Nu mijn nieuwe aanwinst en deze heet ♥ Sittin Pretty. De perfecte koele paarse kleur voor zowel het voor- als najaar. Persoonlijk vind ik de kleur in de zomer het allermooist. Deze kleur is zo uniek, echt prachtig. Normaliter hou ik niet van paars, maar door de koele tint van deze kleur, ben ik hooked.Nu is het tijd voor mijn pink essie nagellakken. Ik heb drie tinten roze essie lakjes. De eerste heet ♥LOVIE DOVIE en die is zo mooi. Echt een hele mooie opvallende roze kleur.
 Mijn favoriete roze zomernagellak, ook prachtig voor op de teennagels.Een hele verraderlijke kleur is ♥ boom boom room. Hij oogt heel snoezig en schattig. Maar dit is echt een mega felroze kleur.


♥ Romper Room is een heel schattig roze kleur. Heel subtiel en zacht. Qua dekking is die iets minder dan de rest, maar hij is echt heel snoezig. Dit kleurtje heb ik ontvangen als kadoo van essie.♥ ♥ Go ginza is mijn favoriete essie lakje. Dit is zo'n mooie lila kleur.  Op de bovenstaande foto zie je GO Ginza met één accentnagel ♥Romper Room. Prachtige Combi...
Allebei geweldige lente kleuren
And almost last but not least, ook één van mijn nieuwste essie lakjes, ♥Bachelorette Bash. Deze kleur had ik al enige tijd op het oog en gelukkig laastst in de sale kunnen scoren voor 5 euro. Momenteel draag ik deze prachtige diepfucshia roze kleur op mijn teennagels. Hele intense kleur.


Toen ik dit artikel schreef, had ik essie ♥Sole Mate nog niet. Dit is zo'n mooie herfstkleur, prachtig. Aanschouw deze fall beauty. Hoe moet ik deze kleur omschrijven, bordeaux/paars? Dit wordt mijn nail polish kleur voor my trip to LONDON ♥ Er volgt uiteraard nog een foto op Instagram.Maar wat maakt essie nou zo speciaal? Persoonlijk vind ik de kwasten van essie geweldig. Ze zijn redelijk plat, breed en lakken heel fijn. Ook droogt essie nagellak heel snel op. Je moet echt een "held" zijn in lakken, wil je met essie lakjes knoeien. Het lakken verloopt naar mijn mening heel soepel. Vaak geeft de tweede dekking een prachtig resultaat. Let wel op, essie nagellak blijft niet superlang zitten. Vaak gaat het bij mij na drie dagen chippen, mits ik een goede topcoat gebruik. Dus voor langdurigheid hoef je het niet te doen. Maar de kleuren zijn fantastisch leuk, dus ik kan niet klagen.


De prijs van essie lakjes is niet bepaald budget, namelijk 9,99 per potje. Wel is het een pluspunt dat de lakjes meedoen met drugstore sales plus houdt essie zelf sale als limited collecties eruit gaan. Dit vind ik echt top, want zo kan men vaak met 30% of 50% korting een essie nagellak scoren.

Tip: het is nog een paar dagen Make-up Mania bij Etos en essie nagellak is ook afgeprijsd van 10 voor 7 euro. 


Q: ben jij ook fan van essie nagellak?

Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

16 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige Essie collectie heb je al. Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mint candy apple en Sittin Pretty zijn mijn favorieten. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie Essie collectie heb je! Sittin Pretty is onwijs pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige Essie stash heb je. Ik heb sinds zaterdag mijn eerste 2 Essie lakjes en i'm hooked. Wat een mooie kleuren en fijn kwaliteit. Ik wil er meer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een heerlijke kleurtjes, ik ben eigenlijk van ze allemaal fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt een mooie essie collectie en je nagels zijn ook mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie collectie! Ik heb helaas alleen nog maar Lovie Dovie en I'm Addicted.
  Wil er zeker weten nog meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne vrolijke kleuren! Go Ginza is ook een van mijn favorieten!

  XO MK.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I Love it! Essie is zo'n fijn lakje!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt echt prachtige lakjes in je stash zitten meid. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jeetje, wat heb jij een mooi Essie stash zeg! Zo veel heb ik er nog lang niet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een prachtige stash ♥ erg mooie kleuren xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Ik ga binnenkort mn 1e lakje kopen, maar ik weet nog steeds niet welke haha!

  BeantwoordenVerwijderen