Lipstick Monday || Lip Product Addict Tag ♥

22 september 2014


Enige tijd geleden ben ik getagd op Instagram voor deze tag, maar het was mij even ontschoten. Voor de verandering leek het mij leuk om een tag te houden op Lipstick Monday. I LOVE lipproducten/lipsticks, dus deze tag vul ik graag in. Kijk mee... 

1. Favorieten lippenbalsem/verzorging 
Qua verzorging heb ik twee keuzes. De lipbalm van Dr. Hauschka (hier volgt nog een review over) en de repairing lip care van ROC. Zelf heb ik gauw last van droge lippen en ik ben fan van deze lipbalms. Ze hydrateren de lippen en houden de lippen ook vochtig. Er is maar een klein hoeveelheid nodig en de lippen blijven uren gehydrateerd. Absolute aanraders.


2. Beste rode/opvallende lipstick 
Ik ben heel erg van de M.A.C RIRI WOO lipstick van zangeres Rihanna. Dit is een prachtige matte rode kleur met een blauwe ondertoon. Een opvallende rode kleur die toch redelijk klassiek oogt. De kleur staat hier links op de foto. Persoonlijk vind ik RIRI WOO ook iets minder droog aanvoelen op de lippen dan de meeste matte M.A.C lipsticks. I love me some RiRi Woo.


Om iets meer variatie aan de tag te geven, zal ik ook mijn huidige budget eye-catching rode lipstick laten zien. Dat is er één uit de nieuwe Ultimate Stay Lipstick lijn van Catrice, hier heb ik onlangs nog een review over geschreven- , Red Side Story. Een prachtig matte oranje/rode kleur.
Heel mooi bij een getinte huid.

 

3. Beste high- end en budget lip product 
Mijn beste high-end lipproduct is de YSL Rouge Volupte in de kleur 8 Fetish Pink. Dit is zo'n prachtige lichtroze lipstick. Ik ben er dol op. De huls is ook chic en elegant. (helemaal links op de foto). Voor de beste budget lipsticks heb ik een ultieme winnaar. Ik vind de Ultimate Color lipsticks van Catrice heel goed. Vooral de kleuren uit de laatste collecties, mijn huidige favoriet is MATTraction uit de najaarsupdate. De lipsticks uit de Ultimate Color lijn blijven goed zitten, drogen de lippen niet uit en hebben een pigment waar je u tegen zegt. Wel moet ik erbij zeggen dat merken zoals essence, Miss Sporty en Flormar ook top budget lipsticks in het assortiment hebben.


4. Beste M.A.C lipstick 
Oei, dit is een moeilijke. Ik vind al mijn lipsticks van M.A.C geweldig. Momenteel bestaat mijn stash uit zeven prachtige kleuren, gevarieerd van satin tot matte finish. Maar als ik een lipstick van M.A.C de gouden kroon moet geven, dan ga ik toch voor Girl About Town. Naar mijn mening is dit de beste lipstick, niet zozeer qua kleur, maar het is een amplified lipstick die een top pigment heeft, hele goede dekking, longlasting en droogt de lippen niet uit. Goed in balans dus.
Rechts op de foto, Girl About Town .


 5. Meest teleurstellende lip product 
De Max Factor Lipfinity oogde heel veelbelovend. Ik was hier heel nieuwsgierig naar en besloot het aanschaffen zonder reviews te lezen. Voor mijn droge lippen is dit lip product een ramp. Het droogt de lippen nog erger uit. Het pigment viel ook tegen. Er was geen match tussen mijn lippen en dit product. Ik weet dat velen enthousiast zijn over de lipfinitys van Max Factor, maar ik vind het een overbodig duur lipproduct, zonde. (rechts op de foto)
 6. Lippotlood, yay or nay?
Momenteel ben ik zelf zeer onder de indruk van de Ultimate Stay lip liner van Catrice. Deze zijn onderdeel van de assortimentsuitbreiding. Ik vind ze super en zeker van toegevoegde waarde. Persoonlijk hou ik niet van lijntjes om de lippen, maar vind een lippotlood als basis top. Dit dient zodat de lipstick beter blijft zitten. Soms is een lippencil ook super voor de intensiteit van de lipstick kleur.
Daarnaast kan een lip pencil vaak op de binnenste plekken van de lippen komen die moeilijk te bereiken zijn met lipstick.


7. Beste lipgloss
Tja, hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben niet dol op glossjes, behalve de NYX butterglosses. OMG, i love them. Beautybloggers be like, AMAZING ♥ . Nee, even serieus, dit is hemels op mijn lippen. Boterzacht gevoel en mijn lippen voelen zich dan zo geliefd. Ook de geur is like cookies & cupcakes. De glossjes blijven niet lang zitten, maar ze plakken ook niet. Ik vind het geen ramp om dit product om het 1,5 uur bij te werken, want de geur die ervan afkomt is altijd gewenst. Mijn favorieten zijn Eclaire & Creme Brulee.


 

8. Iets Extra's
Yes, mooie verzorgde lippen zijn heel belangrijk. Scrub je lippen twee keer per week en voed ze dagelijks met een lipbalm. Zelf scrub ik mijn lippen twee keer per week met Lush Bubblegum lipscrub. Een zoete lipscrub die de velletjes verwijdert en daarna lekker afgelikt mag worden, Yummie and it's pink. Me love some pink.... Dit was de tag, heel leuk om in te vullen..... Ik eindig met de mooiste roze kleur in mijn stash, M.A.C ♥ Kelly Yum Yum ♥ op mijn lippen. 


Om de tag lekker in omloop te laten tag ik Farah van beautybyfaar.nl , Nance van glamouristagirl.nl  en Youtuber ByMitra. Hopelijk nemen jullie het over. 

Q: wat vind jij van deze tag en mijn gekozen lipproducten?

Tot volgende week op Lipstick Monday, dan is er weer een review, zoals jullie gewend zijn.

Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

22 opmerkingen

 1. Super leuke tag <3 Je kan wel zien dat je een lipstick addict bent, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Wat een mooie kleuren lipstick heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij mooie producten zeg! :) Ik ben ook echt gek op lipsticks <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke antwoorden heb je op de tag gegeven zeg. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice tag :)
  Scrubben is iets wat ik wel vaker zou moeten doen ..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey schat bedankt voor de tag! Ik ga hem woensdag makenx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt hele mooie kleuren, jij kan ook veel kleuren hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag!
  Mooie collectie aan lipsticks :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die lippotlood wil ik ook wel.
  Ook een mooie kleur.
  Ik wil dan inderdaad een zelfde soort kleur lippenstift erbij.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja is een top kleur <3 en lip liner, vandaag nog op gehad... xx

   Verwijderen
 10. Wat ontzettend leuk dat je deze tag ook hebt gedaan! En wat een prachtige lipsticks heb je uitgekozen! Vind die van Mac ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had jij mij nou getagd op Instagram? Want iemand had dat gedaan, maar ik kan de link niet meer vinden. liefs

   Verwijderen
 11. Je hebt de tag erg leuk ingevuld! Zo fijn om te zien welke lipsticks jij allemaal hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief, dankje wel haha... dit is maar een klein gedeelte van de collectie hifi

   Verwijderen
 12. wauw prachtige lipsticks meid felle kleuren en vooral die roze/paarse kleur staat je geweldig liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie items! En ik ben jaloers op je MAC collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha ik ben er heel blij mee,, thanks lief xx

   Verwijderen