Lipstick Monday || M.A.C Cosmetics || All Fired Up (retro matte)

8 september 2014

Maandag is er weer, bleg. De eerste dag na het weekend is altijd even wennen. Maandagmiddag ben ik meestal moe. Na school wil ik gelijk naar huis om bij te tanken. Hoe fijn is het dat er maandag een leuk lipstick artikeltje online staat? Persoonlijk word ik heel blij van mooie kwalitatieve lipsticks.
De lipsticks van M.A.C zijn mijn favorieten. Tja, what can i Say? I'm a Mac GIRL..
Vandaag een retro matte lipstick.... Kijk mee..

* let op, dit artikel bevat een niet budget product.All Fired Up is een lipstick naam tevens kleur die ik vaak voorbij heb zien komen. Eerlijk gezegd heeft het nooit voldoende mijn aandacht getrokken. Daarnaast pas ik vaak voor retro matte lipsticks van M.A.C. Een tijdje terug had ik de prep & prime (review volgt) aangeschaft en hierdoor is een matte lipstick iets fijner op de lippen. (ze kunnen namelijk redelijk droog op de lippen aanvoelen).
De kleur All Fired Up is een roze/rode kleur. Ik swatchte de lipstick en wauw, zo intens. Een prachtige warme kleur, die ik graag in het najaar wil dragen. De lipstick is redelijk fel, maar toch niet TE out there. Ik vind het prachtig, de kriebels zijn er weer. Deze kleur is prachtig bij een bruin/oranje ooglook, gewoon herfsttinten.


Hier heb ik de kleur op mijn lippen. Is het geen plaatje? Deze kleur is geschikt voor zowel de licht, getinte en donkere huid, vind ik. Het is een kleur die veel mensen kunnen hebben.De retro matte lipsticks van M.A.C zijn heel bekend. Over de langdurigheid van de lipstick op de lippen kan ik kort zijn, minimaal vijf uur. Deze lipsticks overleven een kleine maaltijd makkelijk. Na een grote maaltijd zou ik het wel even bijwerken voor de intensiteit van de kleur. Let op, als je last hebt van droge lippen is een primer of het scrubben van de lippen gewenst. Na het verwijderen van de lipstick is het altijd slim om de lippen gelijk te verzorgen.

All Fired Up is mijn nieuwe favoriet. Mijn M.A.C lipstick stash blijft op zeven stuks, want Viva Glam Rihanna 1 heb ik aan mama gegeven.


M.A.C lipsticks zijn te koop bij M.A.C stores, Douglas en Bijenkorf voor 18,50. 

Q: wat vind jij van All Fired Up?

Volg je Betty Budget al via Bloglovin?

47 opmerkingen

 1. Die kleur staat je echt geweldig! Heel erg fijn dat de kleur ook 5 uur blijft zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief dankje wel, de matte lipsticks van mac blijven heel goed zitten!

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur! Staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleur! Ik wil echt nieuwe MAC lipsticks haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yesss love it.. welke heb je nu in je stash zitten? Xx

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ja ideaal voor herfst looks.. πŸ‘ŒπŸ’•

   Verwijderen
 5. Deze heb ik ook, zo'n mooie kleur!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oelala.. staat je prachtig ( ik kan alleen maar reageren met dit google account weeeh.. ) xx shanice

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je goed! Deze kleur heb ik ook. Ben gek op de retro matt, maar ze drogen mn lippen inderdaad wel erg uit. Heb je ook flat out fabulous in je stash of geprobeerd? Die is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi meis, de link naar mijn stash staat in dit artikel... FOF heb ik niet, want k heb Girl About Town en dat is zo'n type kleur en tevens mijn favorieten standaard collectie M.A.C lipstick.... <3

   Verwijderen
  2. heb ik helemaal overheen gelezen. Ik ga meteen je stash artikel lezen!

   Verwijderen
 8. Deze kleur kende ik nog niet, maar ziet er heel mooi uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij staat je prachtig meis <3. Die primer heb ik trouwens ook van MAC, echt een wonderproduct voor extreem matte of retro matte lipsticks. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel meissie πŸ’„ erg blij mee, de primer is super idd

   Verwijderen
 11. Ik heb ook een retro matte lipstick van MAC en die blijft inderdaad zoo lang zitten en geeft bijna niet af. Bij mij overleeft het zelfs de meest vettige maaltijden, zo bizar! Het enige nadeel vind ik wel dat het wat stroef aanbrengt, maar dat heb ik dan maar voor lief, haha. Goede review meis. De lipstick staat je super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel meissie... Ja, helaas voelen de M.A.C matte lipsticks behoorlijk droog aan..RIRI WOO valt daarin nog wel mee... Ik ben er zo blij mee....<3

   Verwijderen
 12. Staat je super mooi, echt n vette kleur!!!

  Kus,
  www.shoeaholicandmore.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je erg mooi, maar het is niks voor mij. Ik heb niet zo mooie volle lippen als jij hebt en ik vind de kleur natural beauty van essence al heftig bij mij staan, laat staan deze kleur.
  Wel weer een geweldige review.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, dankje wel Zoe... Hou het dan maar bij Natural Beauty jij! is trouwens ook een favoriet van mij, liefs xx

   Verwijderen
 14. Mooie kleur meid staat je echt super! komt ook mooi uit bij je huid en haarkleur liefs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief compliment.. Thansk mop, dit is nu echt één van mijn favorieten kleuren... <3 it

   Verwijderen
 15. Wauw, die kleur staat je echt prachtig! <3

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. we are loving the color betty, Ruby woo is our fave MAC Matte lipstick maar deze zou wel onze next purchase zijn van mac

  BeantwoordenVerwijderen