NEW|| BETTY'S BLOG ITEMS FAVORIETEN| JULI/AUGUSTUS || TOP 3

3 september 2014

Vandaag heb ik iets nieuws voor jullie. Namelijk mijn top 3  favorieten. Op mijn Youtube kanaal staan de favorieten van de maand augustus, maar daar staan voornamelijk producten die ik de laatste tijd het meest gebruikt heb of fijn vond. Ik wil nu elk begin van de maand van alle reviews een paar toppers uitkiezen en deze in het zonnetje zetten. Noem het maar Betty's blog favorieten. Laten we beginnen.

Ik start met de allergrootste favoriet en dat is het e.l.f complete dekking concealer palette. Deze heb ik opgestuurd gekregen ter review en ik kan officieel niet meer zonder. Iedere dag in augustus gebruikt. Het is echt een super product om de wenkbrauwen strakker te laten ogen of juist om oneffenheden te bedekken. Ideaal. Lees hier de review.
Een absolute budget topper is ook de nieuwe Ultimate Color Lipstick van Catrice, 360 MATTraction, deze framboosrode kleur is er één naar mijn hart. Ik krijg er veel complimenten over. De kleur trekt gelijk de aandacht naar zich toe. Het is zo intens en vrouwelijk. Een hele passievolle kleur. Snel naar de review.


Als laatst de essence so glow cream to powder highlighter. Prachtig product, super betaalbaar en ook nog eens uit de nieuwe collectie van essence. Hele mooie glow voor een klein prijsje. Review lezen?


Goed, dit waren de drie budgettoppers van de maand augustus. Mijn absolute aanraders en allemaal nog verkrijgbaar. Heel betaalbaar. Wil je reviews lezen? Klik dan op de links hierboven.

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende maand bij de top 3 Betty's blog favorieten.

 Q: welk favoriet spreekt jou het meest aan?

Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

7 opmerkingen

  1. Wauw ik vind de lipstick van Catrice heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat concealer palette lijkt me erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele fijne producten. De elf concealer zal ik zeker ook proberen. Lekker budget en ook nog meerdere tinten in 1 pallete :-)

    BeantwoordenVerwijderen