REVIEW || WET&WILD || TRIO EYESHADOW || WALKING ON EGGSHELLS

19 september 2014


Een tijdje terug kreeg ik allemaal leuke beauty producten uit Amerika van mijn zusje. Zij heeft daar een tijdje gewoond en heeft mij aardig verwend. Bij de Target in Los Angeles heeft ze een paar super budget items weten te scoren. En wat ben ik daar blij om. Kijk gauw mee naar dit prachtig Trio Palette van het merk Wet & Wild. Oogschaduw ben ik heel kritisch over. Het mag goedkoop/budget/betaalbaar, zolang de kwaliteit maar goed is. Ik had totaal geen ervaring met het merk Wet & Wild, dus ik had totaal geen idee over de kwaliteit van dit trio palette. 

Het palette bestaat uit drie onderdelen, browbone , crease en eyelid. De drie verschillende kleuren vind ik prachtige voor een naturel zachte ooglook. De kleuren passen goed bij elkaar en door de stappen kan de overloop erg mooi eruit zien. Mijn zusje heeft ditmaal goed gekozen!

Aantrekkelijk vind ik de verpakking niet. Het is een small rechthoekig "plastic" verpakking. De bovenkant is doorzichtig en onderkant zwart. In het palette zijn nog twee kasten te vinden. Eentje is met een spons applicator en de ander is een schuin afgesneden kwastje. Zelf maak ik niet gauw gebruik van dit soort kwastjes. Jammer aan dit palette is dat het geen spiegeltje bevat. 


Inhoud: 3, 5 g

Ingrediënten:
Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Trimethylsiloxysilicate, Nylon 12, Polyethylene, Boron Nitride, Methylparaben, Propylparaben, Silica, Dimethyl Silylate, Hydrogenated Polyisobutene (In Shade 382B), Palmitic Acid (In Shades 382B), Triethoxycaprylylsilane (In Shades 384B), Dimethicone/Methicone Copolymer (In Shades 384B), May Contain (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), CI 77492, CI 77499, Aluminum Powder (CI 77000), Ultramarines (CI 77007), Carmine (CI 75470), Black 2 (CI 77266), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Blue 1 Lake (CI 42090), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Yellow 5 Lake (CI 19140), Chromium Hydroxide Green (CI 77289)


Na het swatchen van de oogschaduws was ik verliefd. Het pigment is goed. De oogschaduws zijn soft en bevatten een zacht intens gloed. Ik vind het prachtig. De oogschaduws zijn een beetje korrelig, maar de andere kwaliteiten maken het helemaal goed.


Ik heb de oogschaduws volgens de richtlijnen van het palette aangebracht. Eerst de highlight vanille kleur op de wenkbrauwbot. Vervolgens over het gehele ooglid de zachte roze/koperen kleur en daarna heb ik met mijn M.A.C 217 kwast de bruine kleur in de crease geblend. Dit was het uiteindelijke resultaat. Naar mijn mening is de ooglook goed gelukt. Dit wordt mijn go-to school look. Misschien leuk om hier een tutorial van te maken in video vorm?


Dit Wet&Wild palette is ideaal. Ik vind het ook handig voor op reis. Deze kleuren kunnen namelijk bij elk look en kleur lipstick. Ongelooflijk dat een betaalbaar palette zo'n prachtig resultaat kan leveren. De oogschaduws zijn zacht, een beetje korrelig, maar het pigment is super. Ook zijn de oogschaduws makkelijk te blenden. Dit is mijn favoriete super easy budget palette van het moment. Thanks zusje, laloe  .

Tip: maak je oogschaduw intenser door een witte basis zoals de JUMBO eyepencil van NYX in de kleur MILK!

Het palette is voor 5,95 te koop bij webshop The Make-up Spot. (directe link).

Q: wat vind jij van dit trio palette van Wet&WILD?

Volg je Betty Budget al via BLOGLOVIN?

21 opmerkingen

 1. Wauw, hele mooie kleuren. Prachtige look heb je er mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ooglook is heel goed gelukt!
  Als je naar het palette kijkt, zou je het niet verwachten. Maar ik vind de kleuren prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het palette heeft qua looks niks vind ik.. Maar de oogschaduwen zijn top💞

   Verwijderen
 3. Oeeeh, love it! Pigmentatie is veel beter dan ik had verwacht!
  Leuk artikel meid.

  Liefs, Brigitte Maria
  www.BrigitteMaria.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren. De ooglook is ook ontzettend mooi geworden. Dat had ik niet verwacht toen ik het palette zo zag. Ik had gedacht dat het een hele eenzijdige ooglook zou worden maar dat is absoluut niet het geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is top.. 💕 heel blij mee.. Ik had het ook niet verwacht..

   Verwijderen
 5. Prachtig. Echt wauw. Het staat jou met een donkere huid nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw de oogschaduw is bij je ooglook echt super! Het is inderdaad jammer dat er geen spiegel in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren zeg! En jaa een tutorial zou leuk zijn. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes, prachtige look heb je ermee gemaakt! Ben wel benieuwd naar een tutorial ja! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is ook één van mijn favorieten. Ik heb de mijne zo'n vijf jaar geleden gekocht (ben ik de enige die het niet erg vind om oude oogschaduw te gebruiken?) en het is wel een beetje anders. Mijne is totaal niet korrelig maar kwam dan wel zonder het kwastje. Als mijne op is of stuk gaat, zal ik absoluut een nieuwe kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey girl, I just find your blog. So glad that you're from Curaçao 2. I just follow you if you like you can follow me back @ www.lincolinabeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen