Lipstick Monday || KIKO || Velvet Mat Lipstick || 613 Pink Carnation ♥

27 oktober 2014

KIKO Velvet Mat Lipstick, een mooie oudroze nude kleur.
 


Ik val gelijk met de deur in huis. ♥ KIKO gaat in Amstelveen een vestiging openen. Nou ligt Amstelveen niet bepaald in de buurt, maar het is dichterbij dan Duitsland. Goed nieuws voor alle KIKO liefhebbers en bloggers.

Al enige tijd stond een KIKO lipstick op mijn wishlist. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van de betaalbare lipsticks van KIKO. De lipsticks zijn ontzettend populair en in de vakantieperiodes worden ze massaal ingeslagen door beautylovers in Duitsland, Italië, Ibiza etc. Binnenkort hoeft dat niet meer, dus een review van deze beauty is nu absoluut op haar plaats.


In Londen bij de mooie KIKO vestiging op Oxford Street koos ik voor een Velvet Mat Lipstick, kleur 613 Pink Carnation. Mijn beauty hart ging sneller kloppen bij het zien van de huls.
Een prachtig rosé gouden huls. Opvallend is dat het merk ook afgebeeld staat op de achterkant van de huls.

Op de voorkant is de rosé gouden nog gecombineerd met gouden details.


Nu over op de kleur. Een oudroze nude kleur. Deze kleur zal geweldig staan bij een Kylie Jenner of Kim K inspired look. Smokey eyes  , mooi shapen, high lighter en nude lips. Omdat ik zelf getint ben, kies ik voor nude kleuren met een (oud) roze ondertoon. Deze passen beter bij mijn huidskleur en maken mij niet bleek.


Ik heb de lipstick geswatcht en vind het pigment uitstekend. Wat een prachtige kleur. Een intens oudroze kleur, ideaal voor de herfst. De kleur lijkt op Natural Beauty van essence, alleen is deze nog intenser. De kleur op de lippen is afhankelijk van het pigment van de lippen. Hierdoor kunnen vele skin tones deze lipkleur wel hebben.  


Op de lippen vind ik de kleur niet geheel mat. Persoonlijk verkies ik dit boven geheel mat.
Want het is iets minder uitdrogend op de lippen.Voor mijn getinte huid, vind ik dit de perfecte nude kleur. Het maakt mijn gezicht niet bleek of flets. Ik zie er niet "ziek" uit. De kleur geeft juist balans bij een wat opvallender ooglook. Dit is mijn nieuwe to-go lipstick. Ik draag het heel graag als een daily lipstick. De lipstick blijft ongeveer twee tot drie uur goed zitten. Hij droogt de lippen niet uit, want hij is velvet mat met een satin finish.
 Wel vind ik dat die een beetje in de lijntjes trekt, maar daar heb ik al snel last van met mijn lippen. 

Voor een lipstick van EUR 6,90 ben ik zeer tevreden. De prijs- en kwaliteitverhouding is super. Kiko opent haar deuren dit jaar nog in Amstelveen. Dus binnenkort zal deze beauty ook in Nederland te koop zijn. Mocht je niet willen wachten, dan kan je de lipstick online bestellen.

 
Q: wat vind jij van deze lipstick? Heb jij een favoriete nude kleur?

PS: Winnaars van de BABYLIPS WINACTIE:
Youtube: Sadah1986
Blog: Emmy xx
Gefeliciteerd meiden, mail jullie adresgegevens naar info.bettybudget@gmail.com.
 
Leuk als je Betty Budget zou volgen via BLOGLOVIN
 
 

37 opmerkingen

 1. Wat een prachtige lipstick. Hij staat je zo ontzettend goed! En de prijs is ook echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super prijs idd! Heel lief, dankje wel xx

   Verwijderen
 2. Waaauw, deze kleur kan jij zo goed hebben, staat je mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat echt super, het is ook een prachtig kleurtje, maar wat je zegt het is niet echt matte.. Dat is jammer maar hij shined ook weer niet heel erg :) ik vind het wishlist-waardig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben er zo blij mee☺ het is idd matte met een velvet satin finish! Ik draag het nu zo vaak!

   Verwijderen
 4. Hij is lichter dan verwacht, toen ik de swatch zag! Hij staat je wel érg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Idd op mijn lippen valt die wat lichter uit!

   Verwijderen
 5. De huls alleen al is mooi. En deze kleur staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie lipstick! Staat je heel goed XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige lipstick, staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, wat een prachtige kleur! Inderdaad perfect voor een Kylie of Kim look. De kleur staat je perfect. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks meissie.... Ik draag het zo vaak! Maybe maak ik deze lipstick wel op💋💄 I love it

   Verwijderen
 9. Prachtige lipstick zeg! Wauw,
  Ik had een vraagje: Heb jij nog aanraders qua Mac lipsticks? Ik mag er van mijn ouders 1 uitzoeken,maar ik weet niet welke. Ik houd niet van donkere kleuren.
  M.v.g. Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Bianca! Thanks, Matte - Please Me, Cremesheen - Chatterbox , Pink Plaid of Brave ... Dat zijn mooie nude/roze naturel kleuren... Liefs Betty

   Verwijderen
  2. Oeps. vergeten te reageren, Ik had je reactie al gelezen, maar ik wou je nog even bedanken!
   xx Bianca

   Verwijderen
  3. Oeps. Vergeten te reageren. Ik had je reactie al gelezen maar ik wou je erg nog even voor bedanken.
   xx Bianca

   Verwijderen
  4. Ben benieuwd welke je gaat kopen meis! Good luck xx

   Verwijderen
 10. Oeh erg mooie kleur! Staat je prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur! Heel mooi. Jij kan 'm ook zeer goed hebben, hij staat je super.

  BeantwoordenVerwijderen