PERSOONLIJK || NIEUWS || ♥ LONDON WEEK

5 oktober 2014


Vandaag ben ik net twee dagen terug uit London en op het moment dat ik dit artikel schrijf, merk ik dat ik rust en balans nodig heb om het bloggen en studeren met elkaar te kunnen combineren.

Het is niet makkelijk, want ik ben vaak met mijn blog bezig. Afgelopen weken ben ik goed gaan nadenken hoe ik de komende tijd ervoor ga zorgen dat er meer balans komt in mijn leven. Bloggen is mijn uit de hand gelopen hobby. Ik heb er heel veel plezier in, maar ik merk dat ik er soms geen controle meer over heb. Na school/colleges moeten er ook dingen gedaan worden voor mijn studie. Tentamen periode komt eraan. Projecten en verslagen moeten ingeleverd worden.
Small Business en Retailmanagement is op Avans sterk gericht op de praktijk.
We moeten ontzettend veel doen en dat kost tijd en energie. De studie is niet moeilijk, maar de combinatie bloggen en studeren vergt veel discipline, structuur en tijd van een persoon.


Nu over op de leuke dingen. Want elk nadeel heb zijn voordeel. Afgelopen zondag (28 september) ben ik met studiegenoten en een paar docenten op studiereis geweest naar London. Na het Antwerpen avontuur was London aan de beurt. Lucky for me, want ik was nog niet naar London geweest. In eerste instantie twijfelde ik om te gaan. Maar het vervangende opdracht bracht de nodige stimulans met zich mee. I needed to visit London.


Met drie bussen richting London voor vier drukke dagen. De eerste dag bestaat voornamelijk uit een lange vermoeiende reis. Voor de studie waren we verplicht om winkels te bezoeken zoals Flagshipstore Nike, Victoria's Secret, Chanel en Burberry, vervelend hè? Het was een trip gericht op het zien, beleven en ontdekken van de ontwikkelingen en trends in retail land. London staat bekend als shopping city en heeft moderne exclusieve warenhuizen.
Geloof mij maar, zulke warenhuizen zijn in Nederland niet te vinden.
Harrods is absoluut mijn favoriet. Dit warenhuis heeft mijn hart gestolen.


We verbleven bij gastgezinnen en het eerste wat ik dacht was, Antilianen kennen dat niet. Maar serieus, ik had nog nooit gehoord van gastgezinnen. Hotel, motel, hostels, kamperen, alles behalve logeren bij een gastgezin. Het verblijf bij gastgezinnen bracht de nodige taferelen met zich mee. Het is behoorlijk ongemakkelijk en het eten was bizar slecht. Wel, moet ik zeggen dat ik een hele positieve vrouw heb ontmoet, genaamd Angela. Haar uitstraling zorgde ervoor dat ik haar waarschijnlijk niet gauw vergeet.

Leuk aan deze reis was dat ik sommige klasgenoten beter heb leren kennen. We hebben dezelfde interesses en hebben heerlijk gekletst en geshopt in London. Jaja, shoppen moet ook gebeuren!!

Omdat Betty Budget nu een deel geworden is van mijn dagelijks leven, heb ik gevlogd, foto's gemaakt e.d. voor mijn lieve volgers. Vanaf maandag is het London week op de blog. De aftrap zal Lipstick Monday zijn met een leuke winactie uit London. Vanaf dinsdag tot vrijdag zal er dagelijks een London vlog online komen. Op woensdag zal er op de blog ook een fotoverslag online komen en vrijdag een plog. Zaterdag of zondag zal de Shoplog online komen.
Ik heb er nu al zin in en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Q: wat vind jij van London?

Volg je Betty Budget al via Bloglovin?

11 opmerkingen

 1. Schatje school is mega belangrijk dus probeer niet teveel druk op jezelf te zetten voor de blog. Je doet het allemaal super goed maar het moet wel kunnen allemaal! We begrijpen het heus wel als je een keer geen artikel plaats xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelijk heb je. Ook wanneer je een studie niet moeilijk vind, gaat er gewoon echt veel tijd in zitten. Succes & alle begrip lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah gave foto's en London is zoooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zooo graag eens naar Londen toe om te shoppen! Leuke foto's gemaakt. En natuurlijk gaat je school voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap dat het lastig is om die balans te vinden. Misschien een soort planning gaan maken en niet te veel willen doen. Ik ben heel benieuwd naar de Londen week:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk dat je naar London bent geweest. En heel 'vervelend' dat je die winkels moest bezoeken ;-). Ik ben benieuwd naar je Londonweek. En wat betreft bloggen en je studie; doe wat voor jou goed voelt. Studeren is erg belangrijk :). Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Bethany wat een ervaring allemaal, heel leuk om te lezen. Ik hoop dat je gauw wat balans vindt tussen je studie en bloggen. Die moet ik namelijk zelf ook nog vinden, dus ik weet een beetje hoe dat aanvoelt. Veel succes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je naar london bent geweest, ik was al benieuwd naar hoe je het had! Ik hoop dat je snel je balans vind x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk!

  Ik heb zelf in Londen gewoond, in Chelsea. Iedere keer als ik er kom, kom ik thuis. Fijne stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat tof ik zou er ook zo graag een keer heen willen! Doe wat goed bij je voelt meid studie gaat sowieso voor.. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I love London of nog beter gezegd the United Kingdom. Van kinds af aan heb ik al iets met Engeland.

  BeantwoordenVerwijderen