PLOG || DAY 4 LONDON CITY || ♥ SHOPPINGS & DINNER ♥

10 oktober 2014

De laatste dag in London was de leukste dag. Gezellig met een paar meiden wezen shoppen, lunchen en dineren.... Kijk mee...


Met de metro aangekomen in London en op Oxford Street spotte ik deze leuke RIMMEL ♥ bus.

RIMMEL LONDON BUS


We waren op een shop missie en warenhuis Selfridge mocht niet ontbreken. Wisten jullie al dat PRIMARK onderdeel is van Selfridge?

Department Store Selfridge De NARS counter daar is super. Je mag overigens in euro's betalen. Het was wel aardig prijzig. 

Ik spotte in Selfridge een Louis Vuitton shop in shop met een prachtige muur kunst. De tassen waren in een wand met beglazing verwerkt. Hier moest ik een foto maken. Het is prachtig.

Counter Urban Decay 


De Urban Decay Counter  is zo mooi. Ik heb staan kwijlen. Alle palettes waren op voorraad. Ook kon ik de nieuwe Naked basics 2 bewonderen. De counter was overigens niet bij Selfridge.

Topshop


Bij TOPSHOP spotte ik deze clutch en ik vind de tekst geweldig. Mijn vriendin Marloes en ik zijn dol Mean Girls 1. We hebben deze film al zo vaak gezien ,maar het blijft leuk. De clutch is ook nog eens in mijn lievelingskleur. Helaas vond ik TOPSHOP in London aardig prijzig, dus heb alles laten staan, haha.

Pizza HutOp studiereis leer je klasgenoten op een andere manier kennen. Deze meiden zie ik niet vaak bij werkcolleges. Maar vrij kort voordat we naar London gingen ontdekten we in de trein gemeenschappelijke interesses.
 Eenmaal daar klikte het zo goed, dat we bijna iedere dag samen op stap waren.
We hebben nu gezellig een groepsapp aangemaakt.


Het was tijd om te lunchen en voor 7,50 aten we onbeperkt bij Pizza Hut buffet. Er was heel veel keuze tussen pizza's, salades en broodjes. Vooral Judith en ik zijn dol op Pizza Hut.  

PRIMARKIn London ontdekte ik dat de zusje van een klasgenoot van mij Betty Budget volgt op instagram. Voor haar ging ik op pad en scoorde een Limited Edition ketting. Die heb ik aan haar broer meegegeven. Zij is helemaal happy nu!..... Canvas tassen vind ik trouwens heel leuk.
Deze leuke canvas tassen spotte ik bij PRIMARK Oxford Street.

Department Store Harrods Vroeger speelde ik alleen maar met barbies. Ik was/ben een meisje/meisje. Deze Barbie♥  hoek spotte ik bij warenhuis Harrods op de speelgoed afdeling. Hoe mooi is dit?


Geweldige ode aan Michael Jackson.  

Picadilly Circus  


We zijn inmiddels gearriveerd bij mijn lievelingsgedeelte ♥  van London, Picadilly Circus. Het leeft daar ontzettend. De sfeer, beveling en entertainment is geweldig. Ik spotte o.a. straatdansers.


 Restaurant/Bar TGI Fridays 


Time to eat. Tijd vliegt als je lol hebt. We hadden zin in cocktails en lekker eten. TGI Fridays staat bekend om haar  Daniels saus en heerlijke spare ribs.


Elektrische gitaren aan de wand. Hoe vaak spot je dat nou in je leven? Het is een Amerikaans restaurant trouwens. Aan de inrichting was dat goed te zien.


Proost. Wat een huge cocktails, he.  


Wat een heerlijke maaltijd was dit zeg. De saus was voortreffelijk, jammie...... hahah, de ribs hadden een bril op.....


Aan tafel moest ik nog even mijn nieuwe Too Faced aanwinst bewonderen.
Meer hierover snel in een shoplog.

M&M's WorldOm de dag goed af te sluiten, gingen we snel nog even naar M&M's World. Wat een super store.


Kiezen maar...... 

Bedankt London.... Bedankt Shoshana, Judith, Eline, Romee, Judith en Maartje voor de gezellige dagen. Jullie hebben de reis stukken leuker gemaakt. Het was een top dag!


Met deze plog sluit ik de London week vlog/plog week af. De shoplog zal dit weekend nog online komen.
Hopelijk hebben jullie op deze manier een beetje mee kunnen genieten van mijn studiereis.

Q: ben jij weleens naar London geweest?


Volg je BETTY BUDGET al via BLOGLOVIN?
5 opmerkingen

  1. Wat een super leuke foto's, London is geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah je hebt zulke leuke foto's gemaakt!!!! Ik moét die bus ooit in mijn leven zien hihii

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah zo leuk! Ik wil ook echt een keer naar London toe, ziet er geweldig uit.

    BeantwoordenVerwijderen