essence online adventskalender ♥

27 november 2014

Maak kans op prachtige essence prijzen met de online essence adventskalender ♥ 


Aah Girls♥, superleuk dit. I love adventskalenders met de feestdagen. Deze van ♥ essence ♥ is online te vinden. Dus voor iedereen toegankelijk.
essence neemt je tijdens de feestmaand december mee in haar wereld van geur, kleur en verzorging♥  De vertrouwde online adventskalender is terug en zo telt essence de feestmaand af tot de kerst op www.essence.eu. Elke dag maken deelnemers aan de kalender kans op prachtige essence prijzen. December wordt mooier dan ooit!

Elke dag fun, voor ieder wat wils ♥ prijzen
essence staat voor trendy en unieke kwaliteitsproducten tegen een sensationeel lage prijs én voor fun! En dat zie je terug in de adventskalender.
Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen.
Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.  

Voor meer online inspiratie♥
De essence adventskalender is vanaf 1 december 2014 te vinden op de essence website www.essence.eu. De site biedt een overzicht van alle essence producten, inspireert met cosmetica- en nagel tutorials en neemt je mee naar de allerlaatste make-up trends. Zeker een kijkje waard♥
Volg je essence al op Facebook, facebook.com/essence.NLBE, en op Twitter @essence_NL ?

Q: ga jij een kijkje nemen op essence.eu (directe link)?

Volg Betty Budget via BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws.

6 opmerkingen