Kruidvat event ♥ & 1 Jarig bestaan Instagram account ♥

21 november 2014

Impressie van het Kruidvat event, gezelligheid en Instagram account 1 jaar. 

Gisteren, 19 november 2014 was het Kruidvat event, eindejaarsborrel. Ik was heel aangenaam verrast toen ik uitgenodigd werd. Dankbaar, verrast en zenuwachtig was ik klaar om het event te bezoeken. In de tram kwam ik Vera Camilla tegen en daar was ik heel opgelucht om. Want ik kende de weg naar het event niet. We liepen samen ernaartoe en ze was ontzettend vriendelijk en aardig. We waren beiden blij toen we dit bord van Kruidvat zagen. Het "feest" kon beginnen. 

Ik kwam binnen en werd gelijk heel vriendelijk ontvangen. Alle spanning was gelijk weg. Het was tijd om foto's te maken van de presentaties van de producten. Kruidvat presenteerde zowel producten uit haar eigen lijn (Kruidvat ) als producten van andere merken, zoals NYC, Catrice en essence. 

De bekende shampoo's en conditioners mochten niet ontbreken. Er komen steeds meer nieuwe variaties bij. Voor ieder wat wils.


Op het gebied van nagels was ook genoeg te zien van Kruidvat eigen merk. Nep nagels, Nagellak remover, base coat, nagel olie en dergelijke.  Prima producten en de verpakking gaat er steeds beter uitzien. Leuke combinatie, zwart met roze.


Daarna was het tijd voor de eau de toilette's. Er lagen heerlijke geuren tussen. Ik vond vooral Black Vanilla erg lekker. Ook werden er enkele producten van Catrice en essence gepresenteerd. De meesten zijn al enige tijd te koop, zowel in de eerste schappen als nieuwe schappen. Het mooie NYC schap stond er ook. Genoeg mooie producten. Dit merk wordt steeds interessanter voor mij. Het is betaalbaar, vernieuwend en kwalitatief goed.

Alle bloggers konden opgemaakt worden met de NYC producten. Daarnaast werd ook advies gegeven over kleurgebruik.

Naast de presentaties waren er ook leuke bijkomstigheden. De mooie Xelly Cabau van Kasbergen was aanwezig voor een mooie coupe. Alle bloggers mochten hun haren laten krullen. Hier zie je haar in actie.

Een foto met Xelly mocht niet ontbreken in dit verslag. 

Laura en Iris zijn twee lieve meiden. Ze hebben allebei superleuke blogs, maar ze zijn vooral heel aardig. Ik heb de hele avond met hen gestaan. Erg lief van ze!

Eindelijk heb ik Ramona in het echt gezien. Was leuk, spontaan en vertrouwd. Alsof je elkaar al kent haha.

Megisa en ik, leuk ook om haar ontmoet te hebben. We hadden tot nu toe alleen contact via mail.

Mooie foto hè?

Wat een lekkere hapjes!! Deze hapjes en andere lekkernijen werden de hele avond geserveerd.

 Kruidvat bedankt, want ik heb genoten! De aankleding en sfeer was volledig in de kerst sferen. Prachtige verlichting ♥

Vorig jaar, donderdag 21 november 2013 startte ik mijn Instagram account: @BettyBudget. Nu een jaar later stond ik op het Kruidvat event. Het voelde als een soort van verjaardag gister, want het is allemaal op Instagram begonnen. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het volgen van @BettyBudget en mijn blog bettybudget.nl. Ook wil ik Kruidvat ontzettend bedanken voor de warme ontvangst en het leuke event. Ik heb het super naar mijn zin gehad. Er volgt een unboxing dit weekend.

Hou mijn Instagram goed in de gaten.

Mijn instagram account @BettyBudget is 1 jaar oud, hoera 

 Ik ben dankbaar, trots en tevreden. Ik hoop jullie ook. 

Veel liefs,

Bethany 

Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty 

19 opmerkingen

 1. Was gezellig Bet! Super leuk om je te ontmoeten.. En mooie foto! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vond ik ook! Foto is goed gelukt! Tot snel Ramona xxx

   Verwijderen
 2. Wat een suuuper leuke foto's, heel gaaf dat je er bij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi en sfeervol event. En wat zag jij er prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er allemaal lekker sfeervol uit en wat een leuke fotos heb je gemaakt x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah super leuk om te zien! Tof dat je er bij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Leuk dat je erbij bent geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een onwijs gaaf event! Heel tof dat je hierbij aanwezig mocht zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige sfeer hing er op het kruidvat event! Mooie foto's heb je gemaakt en wat een lieve bloggers heb je mogen ontmoeten. Ramona en Laura zijn super leuke meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd! Was erg gezellig. Erg naar mijn zin gehad. Dankjewel liefs xx

   Verwijderen