Lipstick Monday || Kylie Jenner Inspired lips ♥

17 november 2014

Mijn favoriete lip combinatie van het moment. Geïnspireerd op de Kylie Jenner Lips. 
Een paar weken geleden had ik een review geschreven over de Velvet Mat lipstick 613 Pink Carnation van KIKO. Deze lipstick is prachtig en perfect voor dagelijks gebruik. Voor mijn getinte huid is dit de perfecte nude kleur door de oudroze ondertoon. Lees de review van de lipstick hier. 

 Om de lipstick nog intenser te maken, heb ik een lippencil toegevoegd voor de perfecte lipcombo. Ik werd geïnspireerd door de gehipte lippen van Kylie Jenner. De lippencil Soar van M.A.C is perfect voor mooie volle nude lips.

Hier de swatches van beide lipproducten. Allebei matte met een oudroze ondertoon. Het pigment is goed.  De lipstick kleur is net iets lichter dan de lippencil kleur. Hierdoor kan er op de lippen een mooie contrast ontstaan. De randen kunnen met de lippencil net iets donkerder en voller worden gemaakt. De lippen worden mooi geaccentueerd en ogen gelijk voller.


Eindelijk heb ik de perfecte "nude" lip combinatie gevonden. Ik draag deze nu dagelijks. Het is mijn go to lipkleur. I love it ♥

Hoe breng ik het aan?

1. Eerst accentueer ik de randen met de lippencil. Ik vul deze nog een stukje naar binnen in. 
2.Vervolgens breng ik twee lagen lipstick aan. 
3. Om de lippen nog iets voller te maken, breng ik de lipliner nog een keer aan bij de randen. Dit puur om ze voller te laten lijken en de vorm van de lippen te accentueren. 

Ik ben super tevreden over het resultaat. Door de lip pencil blijft de lipstick ook langer zitten. Drie uur lang hoef ik niet naar mijn lippen om te kijken. Het matterende effect is prachtig, maar door de velvet finish voelen mijn lippen niet droog aan. Geweldig! TIP: Scrub lippen goed voor gebruik... 

Van de lippencil Soar (M.A.C cosmetics) zal nog een uitgebreide review volgen op de blog. De prijs van de lipliner is  €15,00 en deze is te koop bij alle M.A.C verkooppunten. De KIKO lipstick is online verkrijgbaar in de webshop en zal binnenkort (hopelijk) verkrijgbaar zijn bij de (nog te openen) KIKO store in Amstelveen.

Q: wat is jouw favoriete nude lipstick? wat vind jij van deze lipcombinatie?

Volg Betty Budget via BLOGLOVIN

23 opmerkingen

 1. Wauw deze lipstick in combinatie met het lippotlood is echt heel mooi. Prachtige staat deze je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief zacht kleurtje. Staat je ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige combinatie! De kleur(en) staan je goed. Deze combinatie zou ik zelf ook graag willen dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi! Je ziet er prachtig uit meid! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige combinatie <3
  Staat je erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, het staat je onwijs mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi, ik ga het zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen