Review & Swatches O.P.I First class desires

26 november 2014


O.P.I Gwen Stefani Holiday Collection 2014, First Class Desires.


O.P.I heeft in samenwerking met zangeres Gwen Stefani de Holiday 2014 collectie uitgebracht. Het was liefde op het eerste gezicht. Je hoeft geen beauty genie te zijn om te weten dat deze kleur een besteller is.  First Class Desires is een paarse/aubergine nagellak met gouden shimmers erdoorheen. De gouden shimmers zijn in overvloed aanwezig en heel goed zichtbaar. De intensiteit en kleurovergang is werkelijk prachtig. Een ware eyecatcher.

15ML 24 maanden houdbaar 

De lak heeft een hele fijne kwast. De kwast loopt van small naar breed en is vrij plat.. Persoonlijk vind ik de kwast van O.P.I heel fijn lakken.
Qua substantie is de nagellak vrij dun. Het is daarom belangrijk om de nagellak goed te schudden voor en tijdens gebruik. Dit is bevorderend voor de dekking.

Het resultaat na twee lagen is prachtig. De kleur is intens, de shimmers zijn goed zichtbaar en de glans is zeker aanwezig. Ideale kleur  voor de feestdagen. Geen gepoespas met een nagellak en glitter of shimmer topcoat. I love it.

Hier nog een shot van de kleur. Een hele unieke kleur, betoverend. De glans is trouwens al goed, zonder topcoat. De lak blijft ongeveer vier dagen goed op de nagels, mits er voorzichtig wordt gedaan. Door de substantie kunnen vooral de zijkanten snel eraf gaan.


Conclusie:
Prijs- en kwaliteitverhouding is redelijk goed. Wel vind ik de O.P.I nagellakken in Nederland ten opzichte van Amerikaanse landen heel prijzig. Maar voor een Limited Collectie zoals deze, vind ik de prijs dubbel en dwars waard. De kleur is simpelweg prachtig en hier heb je lang plezier van. De dekking is prima, wel even goed schudden voor gebruik. Breng een goede topcoat aan en gebruik bijvoorbeeld een nagelverharder als basecoat. De kleur is heel donker, dus een goede basecoat is een prĂ©. In principe blijft de lak vier dagen goed zitten zonder topcoat.

O.P.I is o.a. te koop bij Douglas (ook online) voor € 14,25. TIP: zoek op Ebay. * Controleer wel altijd of de verkoper betrouwbaar is. Ik heb deze kleur op Ebay kunnen scoren voor € 8,67 en hij werd binnen twee weken geleverd. Let op: First Class Desires hoort bij de Gwen Stefani Kerst collectie en deze is beperkt verkrijgbaar. Wees er op tijd bij. Het is een bestseller, dus OP = OP.

Q: wat vind jij van deze kleur?
Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beautynieuws/ -reviews, events & winacties.

8 opmerkingen