VIDEO || Unboxing & Winactie webshop Budgetsieraden.net

20 november 2014

Vandaag een unboxing van de webshop Budgetsieraden.net inclusief winactie. 
Een tijdje terug mocht ik van de webshop Budget Sieraden een paar leuke items uitzoeken. De webshop is gevuld met o.a. mooie statement kettingen en dit is natuurlijk ideaal voor de feestdagen. 
Ik unbox het pakket met jullie en omdat mijn Instagram account vrijdag precies 1 jaar bestaat, heb ik ook een winactie in samenwerking met Budget Sieraden. Kijk je mee?Abonneer Hier op mijn Youtube kanaal. 

Q: wat vind jij van de items die ik gekozen heb? doe je gezellig mee met de winactie?

Let op: de winactie staat op vrijdag 21 november op mijn instagram account @BettyBudget 


4 opmerkingen

  1. Allereerst gefeliciteerd meis met je 1 jaar bestaan met je blog! Wat een prachtige sieraden heb je uitgezocht. Ik heb geen Facebook dus moet deze winactie overslaan, maar wens de andere deelnemers heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi meis, je mag ook meedoen zonder Facebook account... liefs.. en heel erg bedankt voor de felicitaties <3

      Verwijderen