Beauty | Review & Swatches |Christmas Nails #1 | NYC 13 NY Princess

12 december 2014

Christmas/Feestdagen Nagellak van NYC  

Het is bijna tijd voor de feestdagen. Ik laat jullie de komende weken een paar mooie nagellakken zien voor de feestdagen. In december mag het allemaal bling bling. Glitter & Glamour. Ik aas al een tijdje op deze nagellak van NYC en bij het Kruidvat event heb ik deze ontvangen om te reviewen. Het is nu al een favoriet van mij geworden. De complimenten over deze prachtige nagellak stromen binnen. 
Kijk je mee naar de review? 

9,7 ML
De Crystal Couture (glitter) nagellak collectie bestaat uit vier prachtige kleuren:

     11 Fashion Queen (goud)
12 Ruby Queen (ruby)
  13 NY Princess (paars)
   14 Blue Majesty (blauw)
 
De paarse kleur spreekt mij vanaf het begin het meest aan. De kleur 13 NY Princess is een prachtige paarse kleur met glitters. De glitters lijken zilver, blauw en paars. Op de nagels komen de glitters prachtig naar voren. Het effect is heel mooi. Mooie glinstering.
Persoonlijk vind ik het kwastje heel fijn. Het is een smal kwastje en daar valt heel makkelijk mee te werken.  Hierdoor knoeit men ook nauwelijks. Wel raad ik aan om de nagellak goed te schudden voor gebruik.
 De dekking van de nagellak is prima bij twee lagen. De eerste laag moet goed drogen, voordat de tweede laag aangebracht kan worden. De nagellak is vrij jelly, dus het kan al gauw een vieze boel worden als het niet goed droog is. In principe heeft de nagellak een kwartier nodig om goed te drogen.
Het resultaat vind ik prachtig. Wat een feestelijke kleur. Ik ben heel tevreden over deze nagellak. 
 Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie feestelijke nagellak, dan kan ik deze zeker aanraden. Het nadeel van glitter nagellak, is dat het moeilijk te verwijderen is. Maar verder heb ik niks op deze beauty aan te merken. Hij chipt ook minder snel dan normale nagellak.
Wist je al dat dit lakje lekker budget is?
 
Yes, super betaalbaar en exclusief te koop bij Kruidvat. 

De Crystal Couture nagellak kost EUR 2,49 en zowel online als in fysieke winkels verkrijgbaar bij Kruidvat.
 
 
* dit product heb ik ter review ontvangen. 
 
Volg Betty Budget via BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws.13 opmerkingen

 1. Wauw zeg wat is deze mooi! Ik heb heel toevallig gisteren zo soort lakje van Zoya mogen ontvangen, ik denk dat jij die ook heel mooi zal vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die van Zoya is idd een beauty. Ik zag het op je insta!

   Verwijderen
 2. Hij is echt zooo prachtig, maar dat had ik je gister al verteld hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhahja! Hij is nog te koop en de prijs is goed te doen <3

   Verwijderen
 3. Super mooi en helemaal niet duur! Ik ben er verliefd op..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagellak, lijkt mij heel fijn voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen