Beauty || Review & Swatches || P.S Love.... Blusher

23 december 2014

P.S. LOVE... BLUSHER Fuchsia
Bij het zien van de verpakking van deze blush was ik op slag verliefd. Een prachtige gouden compact doosje. Het is dat de sticker wijst op budget, anders had ik never niet geloofd dat deze blush € 2,50 kost. Vandaag een review van deze budget beauty. Kijk je mee?

Blush is een make-up product dat niet mag ontbreken in mijn daily make-up routine. Persoonlijk vind ik het onmisbaar. Het gezicht oogt frisser, krijgt meer vorm en de junkbeenderen worden geaccentueerd. Blushes zijn er in alle soorten en maten. Mijn voorkeur gaat uit naar poeder blushes.

De blush is een roze poeder blush met een paarse ondertoon. De naam fuchsia klopt dan ook wel. Afgezien van de kleur, heeft de blush geen naam of nummer.
Qua textuur vind ik de blush vrij zacht. Wel is hij een beetje poederig en zeer gepigmenteerd. Dit is zo'n blush waar het clown effect makkelijk mee gecreëerd kan worden.
Zoals ik al eerder aangaf is het pigment super. De kleur knalt ervan af.  Op het gezicht vind ik dat de blush heel goed geblend kan worden. De blush kan ook opgebouwd worden en intenser gemaakt worden. Je kan er dus meerdere kanten mee op.
Op de wangen vind ik de kleur echt mooi. Het geeft een pop of color. Een liefhebber van blush snapt zeker wat ik bedoel. 

Voor € 2,50 vind ik dit een super blush uit de P.S. lijn van PRIMARK! Het effect is mooi. De blush is wel een beetje poederig, maar het is een kwestie van even de blush kwast aftikken voor het aanbrengen van de blush. Blend het vervolgens goed uit om de eerste laag subtieler te maken. Anders heb je binnen no-time een clown face. 

tip: gebruik de blush bij rustige lippen.

De P.S. blusher is te koop bij Primark

Q: wat vind jij van deze blush? Is blush ook een pré voor jou?

Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws. 

14 opmerkingen

 1. Zelf heb ik deze blush ook en ik vind hem echt erg mooi, ook al is hij heel erg opvallend....hij staat je ook echt heel erg mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je erg mooi. Leuke blush. Een blush is voor mij een pré, want het maakt je look af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Had eigenlijk niet verwacht dat ie zo mooi zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sandra Valkenburg23 december 2014 om 12:47

  Prachtige look!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat jou erg mooi! Mooie look draag je hier trouwens ook. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow had hem veel feller verwacht, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de kleur Pink, maar deze is ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De verpakking is al zo mooi en ben blij om te lezen dat de blush ook goed is. Vind hem heel mooi staan bij je deze ga ik onthouden voor mijn volgende bezoek aan de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw staat je goed, ik kom weinig bij de Primark maar voor 2,50 is het misschien wel weer eens de moeite waard!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gwynethmulder@gmail.com , ik doe mee kei leuke winactie ��❤️

  BeantwoordenVerwijderen