Betty's Blog Favorieten || November

5 december 2014

Door het bloggen heb ik weer een paar nieuwe beauties ontdekt. Dit zijn mijn top 3 blog favorieten van de maand November. Kijk je mee?
 Allereerste een prachtige nagellak van de O.P.I Gwen Stefani Holiday 2014 collectie. De kleur is prachtig, het lakt fijn en blijft prima zitten. Lees hier de uitgebreide review.


Ten tweede ben ik dol op mijn Kylie Jenner Inspired lip combinatie. Een tijdje terug heb ik de lip pencil Soar van M.A.C aangeschaft.  In combinatie met de KIKO lipstick Pink Carnation (review) heb ik de perfecte Kylie Jenner lips voor mijn lichtgetinte huid. I love it. 
Bekijk de lipcombinatie review hier

*Let op, KIKO is nu verkrijgbaar in Amstelveen. Bekijk hier het artikel over de eerste KIKO vestiging in Nederland. 


And last but not least. Een budget nagellak topper. Catrice First Class-up Grape. Deze nagellak is een ware budgetbeauty. Ik ben blij dat ik deze ontdekt heb. Hij is nu ook te koop in één van de Catrice nagellak setjes, de buy 1 + get 1 free. Bekijk de review van deze beauty hier.

Dat waren weer de drie favorieten van de maand November. Mocht je vandaag sinterklaas vieren, dan wens ik je heel veel plezier. Geniet van de gezelligheid en de cadeautjes. 

Q: wat vind jij van mijn favorieten uit de maand November?
Heb jij zelf ook favorieten van afgelopen maand?

Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws. 4 opmerkingen

 1. Ik ga vandaag toch even kijken voor het OPI lakje vind hem echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg! You nailed it! En je make-up ziet er zo leuk uit!

  www.inspireyourlifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten! Ik vind vooral de opi nagellak heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen