Cadeau TIP: Catrice Buy 1 + Get 1 free ☆ Nagellak Set

2 december 2014


Swatches van de tijdelijke Catrice nailpolish set


Deze maand staat de blog volop in het teken van de feestdagen. Cadeautips, reviews, make-up looks, e.d.   Vandaag heb ik swatches van deze leuk set voor jullie. Het budgetmerk Catrice heeft een top actie voor mooie feestelijke nagels. Prachtige kleuren in combinatie met een effect topcoat.
 
Normaliter kosten de nagellaken € 3 (2,99) per stuk. Nu krijg je eentje gratis, say what? Yes!
 
10 ml, 36 maanden houdbaar


 
In de winkel heb ik zo'n twaalf kleurencombinaties gezien. Vandaag ga ik er één voor jullie reviewen. Ik heb gekozen voor een vrij donkere nagellak in combinatie met een jelly gouden glitter effect topcoat.
De kleuren zijn   60 Out Of The Dark &   41 Two Million Dollar Baby.


De kleur Out of The Dark is een donkerbruine shine kleur. In de fles lijkt die burgundy, maar hij is toch echt donkerbruin met een glans.

De glitter effect topcoat- Two Million Dollor Baby, vind ik persoonlijk prachtig. Perfect voor de kerstperiode. Goud kan eindeloos gecombineerd worden.  Het is een transparante topcoat met kleine gouden glitter stukjes erdoorheen.
Er volgt later nog een leuke budget nail tutorial met deze glitter topcoat.

Prachtige topcoat voor de feestdagen. Bling Bling ☆ perfect, if you love glitters.


Op de nagels is dit het resultaat. Natuurlijk moest ik deze combinatie even voor jullie swatchen. Ik vind de topcoat er goed uitzien. Ook de dekking van de nagellak is super. Hij is wel een beetje streperig, maar verder prima nagellak.

Manier van gebruik:
Breng eerst één of twee lagen nagellak aan. Laat deze vervolgens goed drogen. Daarna de glitter topcoat aanbrengen, één of twee lagen. Laat ook deze goed drogen.

 
 Ik ben ontzettend enthousiast over deze nagellak setjes van Catrice. Het idee is heel leuk. Voor een zacht prijsje heeft men een nagellak combinatie naar keuze. Daarnaast kan er gekozen worden tussen twaalf setjes.
Mijn complimenten aan Catrice, want dit is een ontzettend leuk cadeau om te krijgen/geven of om jezelf cadeau te doen.
 

De Catrice nagellak setjes zijn te koop bij Kruidvat voor € 3.

Q: wat vind jij van de nagellak setjes?
 
Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws.

14 opmerkingen