Lipstick Monday || P.S. Love..... Lipstick

8 december 2014

Review van de rode lipstick uit de P.s Love.... Lipstick collectie

 

 
 

Enkele maanden geleden heeft PRIMARK haar beauty afdeling uitgebreid met de P.S beauty lijn. Ik ben al maanden benieuwd naar de lipsticks uit deze collectie. Ze hebben diverse kleuren, maar vooral de rode kleur vind ik interessant voor de feestdagen. Ik ging deze testen en vandaag een review. Kijk maar even mee.

De huls is voor een low-budget lipstick best goed. Het is van plastic materiaal, maar het oogt niet cheap. Deze lipsticks worden in plastic geseald, zodat men de zekerheid heeft dat niemand anders het heeft gebruikt. Jammer genoeg heeft de lipstick geen naam of nummer. Wel is de lipstick aan de onderkant rood, waardoor men kan zien dat het om de rode kleur gaat.
Toen ik de lipstick voor het eerst zag, was ik erg onder de indruk. Ik zag een klassiek rode kleur en hoopte dat het pigment goed zou zijn. Wie wilt nou geen mooie rode lipstick voor een zacht prijsje? Ook was ik benieuwd naar de finish van de lipstick. Daar staat namelijk niets over op de verpakking/huls.
Het was tijd om de lipstick te swatchen. Het pigment is vergelijkbaar met een lipbalm, bijv. zoals een Colour Rush van Rimmel. Het heeft wel een kleurtje, maar intens is het in ieder geval niet. Ook de dekking is allesbehalve super. Met opbouwen van de lipstick werd de kleur niet intenser.
Het bleef een soort van sheer finish hebben.
 
Op de lippen vond ik de lipstick wederom de finish hebben van een lipbalm met een kleurtje. De kleur is wel te zien op mijn lippen. Leuk, framboosrood, maar het lijkt totaal niet op de lipstick in de huls. Eerder op een leuke babylips. Daarnaast heb ik voor 80 cent meer een lipstick van essence met een beter pigment. Ook blijft deze "lipstick" niet lang op de lippen. Maximaal een uur, mits je niet eet of drinkt.
 
 

Conclusie:

Van alle lipsticks die ik dit jaar uitgeprobeerd heb, vind ik deze lipstick het meest tegenvallen. Ik had iets meer verwacht, dan de finish van een lipbalm. Daarnaast vind ik de ondertoon vrij rozig. De lipstick trekt in en hydrateert de lippen. Het voelt niet droog of plakkerig aan. Maar dat was het ook. Ik vind dit een leuke lip product voor beauty liefhebbers die de lippen rustig willen houden.
 
De P.s. lipsticks zijn te koop bij Primark vestigingen voor EUR 1,50.
 
Q: heb jij ervaring met de lipsticks van Primark?
wat vind jij van deze lipstick?
 
 
Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws.

20 opmerkingen

 1. Mmm ik had hem heel droog verwacht, dat valt dus wel mee maar ik sla ze over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt net cherry me van de babylips, misschien iets rozer... Primark lipsticks sla ik ook maar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie zachte kleur is dit, het staat je wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mm nee dit is denk ik ook niet zo mijn ding. Ik koop dan liever een Essence of Catrice lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was altijd al benieuwd of de lipsticks van P.S. Love goed zijn, maar nu weet ik in ieder geval dat ik het maar beter kan laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat 'ie tegenvalt, vind de kleur je wel erg mooi staan ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, had het net iets roder verwacht :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze lipstick in een roze kleur! De roze onderkant kan je eraf draaien daar zit ook lipstick in het zelfde kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha dan maar de hele dag niks eten en drinken nee hoor grapje babe! Ik vind wat negatievere reviews altijd moeilijk om te maken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja. Eerlijkheid he! Jhhaha soms is een product helaas kwalitatief geen succes

   Verwijderen