NEW || Lifestyle | Yankee Candle Shea Butter

30 december 2014

Review Yankee Candle Shea Butter Medium Jar
Yankee Candle, the best loved candle. Geliefd zijn ze zeker. Deze candles komen iedere dag zo'n duizenden keren wereldwijd voorbij op social media kanalen. Je kan er haast niet omheen. Kaarsen zijn voor de herfst en winter een ware musthave. Maar een echte kaarsen liefhebber gebruikt ze het hele jaar door. Persoonlijk kan ik genieten van een lekkere geur kaars in huis. Het geeft sfeer, gezelligheid en natuurlijk een heerlijke geur. Voor het voorjaar komt Yankee Candle met enkele nieuwe geuren zoals Aloë Water, Shea Butter en Cassis. Van de eigenaar van Yankee Plaza mocht ik de geur Shea Butter reviewen en ik kan nu al verklappen, het is mijn nieuwe favoriet. Kijk je mee?

Yankee Candles zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, geuren en maten. Vandaag ga ik een medium jar reviewen, maar de kaarsen zijn ook verkrijgbaar in tarts, votives, small jars en large jars. De prijs wordt met de grootte duurder.

De jars van Yankee Candle zijn de klassieke glazen potten. Deze worden vaak ook hergebruikt voor de leukste DIY of praktische opbergpotten. Denk aan opbergen van o.a.  make-up kwasten.

Een medium jar heeft 90 branduren. Ja, je leest het goed 90! Dat is vrij veel, aangezien de meesten zo'n paar uur per dag een kaars hebben aanstaan. Wist jij dat de kaarsen gemaakt worden van natuurlijke soja? Ze gaan hierdoor langer mee.

Nu over op de geur. In de winkel Yankee Plaza heb ik de nieuwe lente geuren geroken. Shea was by far mijn favoriet.
Allereerst vind ik de mooie gebroken witte kleur al prachtig bij het interieur passen. Ten tweede is de geur fantastisch. De kaars ruikt naar een heerlijke verzorgingsproduct. De Shea geur is goed te ruiken. Maar toch zit er ook een bloemengeur doorheen. Niet storend, integendeel, juist een fijne geur. Een romige frisse geur, het is serieus heerlijk.

Persoonlijk vind ik de Shea Butter geur heel rustgevend. Het is niet overheersend, zacht en vooral op de slaapkamer vind ik de geur ideaal. Het is een ware toevoeging aan een avondje ontspanning. Sinds ik deze geur in huis heb, zetten mijn vriend en ik het iedere dag wel een paar uurtjes aan. Vooral met het koude weer brengt de Shea geur warmte en sfeer in huis. I love it.

Al met al ben ik heel blij met de Shea Butter Candle. Ik denk dat dit een geur is die velen lekker zullen vinden. Tenzij je totaal niet van Shea geur houdt.

De Shea Butter en andere lente geuren zullen vanaf 1 januari verkrijgbaar zijn bij Yankee Plaza. Zowel online als in de store.  De prijs van een medium jar is € 21, 50.  

Yankee Plaza is een gezellige store gevestigd in winkelcentrum Magna Plaza (2de verdieping) te Amsterdam. 
De winkel verkoopt enkel Yankee Candle producten. Klanten worden vriendelijk geholpen. Uitstekende service. Alle producten worden leuk ingepakt in een mooie Yankee Candle tas.

Leuke bijkomstigheid:
deel je aankopen met #yankeeplaze op Instagram of Twitter.
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 182, 1012 SJ Amsterdam
De winkel is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het assortiment is vrij breed. Hier alvast een impressie. 
Wil je online bestellen? Vanaf € 45 geen verzendkosten. Anders € 4,50 aan verzendkosten. 


Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer leuke reviews. 

* dit product heb ik ontvangen ter review.

16 opmerkingen

 1. Fijne review! Ik heb zelf nog nooit een Yankee Candle gehad maar weet zeker dat ik net zo enthousiast ben als iedereen. Ik ben wel benieuwd naar de geur van deze Shea Butter Candle.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, het blijft een merk waar ik steeds enthousiaster van word!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een hele fijne geurkaars als ik je review zo lees!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijne review, lijkt me een heerlijke geurkaars ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het hier niet te koop is, maar ik vind het ook een behoorlijke uitgave!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat er er niet meerdere winkels hiervan zijn!
  De kaars lijkt me een heerlijke geur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei, dat klinkt goed! Hoewel ik de kaarsen erg prijzig vind wil ik er toch een keer eentje kopen, want ik hoor er zoveel goede dingen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh shea!! Ruikt zo heerlijk! Jammer van de prijs, misschien ooit als cadeautip opgeven hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben fan van de nieuwe Maroc oilgeur. Staat al paar dagen te branden hier. Zo heerlijk. Deze ga ik proberen, maar zal de Maroc niet kunnen overtreffen. Yankee is belachelijk duur, maar o zo lekker en niet te vergelijken met goedkopere geurkaarsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haahha nu word ik wel heel nieuwsgierig naar de Maroc Oil geur hah

   Verwijderen
 10. fijne review!! Ik ben benieuwd naar de kaars <3 haha tijd om een keertje te kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben erg benieuwd. Ik ben dol op Yankee Candle kaarsen en de Shea lijn is echt mijn favoriet uit The Body Shop. Dus dit klinkt als een match made in heaven. Gauw maar weer eens de nieuwe lijn gaan ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen