Beauty | Review | Hand & Body Lotion treaclemoon ♥

6 februari 2015

Review van the raspberry kiss & one ginger morning hand & body lotion 


Afgelopen zomer ontdekte ik in Duitsland de hand & body lotions van treaclemoon. Ik was gelijk enthousiast, want treaclemoon vind ik persoonlijk echt een leuk merk. Ze voegen naar mijn mening waarde toe aan hun producten. De douchegels, scrubs en lotions hebben allemaal een leuke verpakking met tekst erop. De kleuren zijn ook heel vrolijk. Het merk werkt met diverse geuren, voor ieder wat wils dus. Tot voor kort waren alleen de douchegels, handzeep, bodybutters en scrubs verkrijgbaar in Nederland. Maar nu zijn gelukkig ook de lotions te koop. Kijk je mee?

So sweet, it looks like candy! 

Op de Nederlandse markt wordt sinds eind januari drie geuren verkocht:
 ♥ The raspberry kiss
 ♥ One ginger morning
 ♥ My coconut island

Van deze drie is my coconut island mijn absolute favoriet. Maar vandaag ga ik de twee anderen geuren reviewen. Ik start eerst met one ginger morning. Toen ik deze geur voor het eerst rook, moest ik even wennen. Want het is een frisse kruidige geur. Heerlijk voor in de winter. Op mijn huid doet de geur mij denken aan pas gesneden limoenen. Als je een beetje van citrus geuren houdt, dan ga je deze geur zalig vinden. In de huid trekt het kruidige een beetje weg en dan is de geur juist heel verfrissend en subtiel. Ginger staat trouwens voor gember.


The raspberry kiss is juist het tegenovergestelde van one ginger morning. Bij deze geur denk ik aan ijsjes, zonnestralen en zoetigheid. Hele fruitige geur, typisch framboos. De ideale geur voor de lente-/zomerperiode.


Qua textuur vind ik beide lotions vrij dun en zacht. Het is daarom ook een ware genot om je huid in te smeren. De lotions voelen zacht aan en trekken gelijk in. Ze laten overigens geen plakkerig gevoel achter. Integendeel, de huid voelt heerlijk verzorgd en zacht aan. Weg met droge plekken!


Handig aan deze lotions zijn de pompjes. Persoonlijk vind ik dit heel fijn werken. Hierdoor is het product zuiniger in gebruik, omdat het naar wens gedoseerd kan worden. Daarnaast bevat het pompje ook een open en close functie. Het is een kwestie van even draaien en je verspilt geen product.


 Hier in mijn handpalm heb ik één hele pomp. Hiermee kon ik zowel mijn handen als mijn benen insmeren. De geur bleef toen onwijs lang hangen. Heerlijk!


Wat fijn dat deze lotions nu ook in Nederland te koop zijn. Ik ben zeer te spreken over de lotions van treaclemoon. Ze voeden, hydraten en verzorgen de huid. Ook vind ik de formaten van de flacons uitstekend. De lotions zijn 350 ML, ze zijn zuinig in gebruik en hier betaal je ook nog eens een leuk prijsje voor! De prijs- en kwaliteitverhouding is goed.


Conclusie:
Ik ben enthousiast. Wat zijn dit toch fijne hand & body lotions. Ze zijn verzorgend en zacht op de huid. Heerlijke geuren en vrolijke kleuren. Ik kan ze zeker aanraden. 

ps. vergeet de leuke tekst erop niet te lezen  ♥...... 

Leuke bijkomstigheden:
♥ dierproefvrij (vegetariën en vegan friendly)
 vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën

TIP: gebruik de lotion met bijpassende douchegel (aanrader)

Treaclemoon hand & body lotions zijn verkrijgbaar bij 300 grote filialen van Albert Heijn en online bij AH voor € 5,95.

Q: ben jij al bekend met het merk treaclemoon? heb jij deze lotions weleens gebruikt?

Volg de blog op BLOGLOVIN voor meer reviews!

* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

20 opmerkingen

 1. Eindelijk alles is overgezet van Bloglovin!

  Ik heb de groene variant nu zelf ook die ruikt zo heerlijk fris en de roze variant heb ik net op. Eigenlijk vind ik alle varianten heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de cinnamon lotion vind ik alleen niet fijn, terwijl ik de douchegel wel heerlijk vind... Soms gaat een geur niet goed met de huid ofzo.. Ja het overzetten ging bij mij heel snel.. Was binnen een paar uur gefixt, gelukkig!

   Verwijderen
 2. Ze zien er zo cute en hebberig makend uit <3 Vooral de variant Raspberry Kiss lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja, ze zijn heerlijk lieverd.. zeker het proberen waard... <3

   Verwijderen
 3. Ja ze zijn heerlijk! En ik ben ook verliefd op de verpakking, zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik my coconut island ook als favoriet ga hebben. Ben benieuwd, vergeet steeds te kijken in mijn Appie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat denk ik ook wel.. Ze zijn nu ook in de aanbieding bij AH!

   Verwijderen
 5. Ik heb precies dezelfde van Treacle Moon. Ik vind ze echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne review, misschien moet ik ze toch eens kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze zijn zeker het proberen waard.. Nu ook in de aanbieding bij AH!

   Verwijderen
 7. Ik heb de raspberry en coconut , ben benieuwd hoe de ginger is

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze zijn echt zo fijn!! Ik heb de lotions nog niet geprobeerd. Maar misschien dat ik vandaag nog even langs de AH ga. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze al een paar keer gezien bij de AH's. De kleurtjes vind ik alleen al heel cute.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kan je de douchegels ook echt aanraden... HEERLIJK!

   Verwijderen