Beauty | Video & Artikel| Review Clear Cube + make - up opbergen ♥

4 februari 2015

Review favoriete luxe make-up organizer. 
Al enige tijd was ik op zoek naar de perfecte organizer om mijn make-up stash letterlijk te showen. Vooral de mooie high-end items in mijn collectie heb ik graag in zicht. Ik word zo happy van mooie make-up. Mijn lipsticks had ik al in een cube staan, maar voor de rest had ik nog geen opbergsysteem. Totdat ik de Clear Cube ontdekte! Vorige week kreeg ik deze beauty opgestuurd en hij is werkelijk prachtig. Vandaag ga ik deze make-up organizer in het zonnetje zetten. Kijk je mee?


De Clear Cube is een acryl make-up organizer met vier lades en bovenin vier deelvakken. Elk lade bevat drie deelvakken. Dit kan je duidelijker in mijn video op Youtube zien. (scroll naar beneden om de video te bekijken). De kwaliteit van het materiaal is goed. Dit heeft te maken met het feit dat de cube mooi afgewerkt is en totaal niet plastic cheap oogt. Integendeel, de organizer straalt luxe uit. Is het al duidelijk hoe enthousiast ik over dit product ben?
Bovenop de Clear Cube kan je ook items kwijt. Je kan de bovenkant afsluiten met een deksel(zie video), maar je kan hier ook mooie producten op plaatsen. Is het geen plaatje?

De lades kan je helemaal naar wens inrichten. Zelf heb ik ervoor gekozen om de high-end producten bovenin te plaatsen en de budgetproducten meer in het midden of onderin.
Toen ik de Clear Cube op de website van Make Up Your Stash had gezien, had ik geen enkel idee hoe groot deze zou zijn. Hij was tot mijn verbazing vrij ruim en je kan er veel in kwijt. Amazing!

De afmetingen zijn:
 Totale Clear Cube: 28 cm breed, 30 cm diep en 30 cm hoog
  Iedere lade:  27 cm breed, 29,3 cm diep en 5,5 cm hoog


Sinds ik de Clear Cube ingericht heb, vind ik het werkelijk een plaatje voor in mijn beauty hoekje.  Echt een beauty. Om nog een beter beeld te geven, heb ik speciaal voor jullie een video opgenomen. Ik berg enkele make-up items op in de Clear Cube. Ook laat ik het geheel eindresultaat zien van mijn beauty hoekje.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de webshop van Make Up Your Stash. Ze verkopen ook andere make-up organizers. Allemaal om je beauty hoekje of kamer gezelliger te maken.
Make-up opbergen was nog nooit zo leuk. ♥

De Clear Cube is hier verkrijgbaar en kost  79,95.  Geen verzendkosten! Ik ontving de Clear Cube in een goed beschermde verpakking. Genoeg bubbeltjes papier om te voorkomen dat de organizer onderweg zou beschadigen. Top service dus!

Het is denk ik wel duidelijk dat ik heel blij ben met de Clear Cube. De kwaliteit- en prijsverhouding vind ik prima. Natuurlijk zal ik niet ontkennen dat er een prijskaartje aan hangt, maar de kwaliteit doet de prijs zeker niet tekort.

Q: wat vind jij van de Clear Cube? hoe berg jij je make-up op?

Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer beauty reviews!

12 opmerkingen

 1. Ooooh dat ziet er echt heerlijk geordend en netjes uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi systeem is dit zeg. Je betaal er wel wat voor mij je hebt er zoveel plezier van dat het zeker waard is. Dit idee sla ik even op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel mooi zo'n clear cube! Wel prijzig maar dan heb je ook wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er fijn uit! Maar zo duur:( ik wacht wel tot er een budget variant uitkomt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag gister de video, lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dit er toch mooi uit zeg! Ik houd ervan om mijn make-up te kunnen zien, zodat ik precies weet wat ik kan gebruiken, dus dit zou ook wel wat voor mij zijn denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er mooi en geordend uit! Ik vind het nog altijd iets te duur, maar ik kan me wel voorstellen dat het heel handig is. Wat een prachtige make up collectie heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi!! En veel ruimte zeg. ik zoek een rek voor mijn nagellak, vind het zo zonde dat ze maar in een tas zitten nu wegens ruimte gebrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mega leuke make-up organizer zeg heel tof liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mooi ding, zo'n Clear Cube, maar het is mij wat te prijzig. Jammer, want handig lijkt het me zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Clear Cube's zijn zo mooi, maar wat jammer dat ze zo prijzig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waar is die lipstick organizer van??

  BeantwoordenVerwijderen