Fashion | Esprit | Webshops & Brands I like ♥

3 februari 2015

Vandaag een artikel voor jullie van het bekende modemerk, ESPRIT. Waarschijnlijk kennen velen van jullie dit merk al. Het merk staat onder ander bekend om haar kwalitatieve mode items voor jong en oud.

Als ik aan Esprit denk, dan denk ik vooral aan simplicity, less is more. Ook denk ik aan MIX&MATCH en een volledige outfit. Het assortiment van Esprit is zo veelzijdig, dat ik er spontaan happy van word.  Het merk heeft een vrij breed en diep assortiment.  Niet alleen fashion, maar ook beauty en accessoires. Daarnaast heeft Esprit voor veel doelgroepen wel leuke items in het assortiment. Ze hebben namelijk Woman, Men, Kids en Home collecties.

Esprit richt zich steeds meer op trends. Het merk gaat met de tijd mee en geeft hier een eigen draai aan. Zo spotte ik op de website diverse lookbooks voor fashion inspiraties. Key items - zoals een trenchcoat, wordt gepresenteerd in combinatie met bijpassende broek, top en schoen. De items sluiten goed op elkaar aan en zijn voor velen draagbaar.  Dit heeft te maken met het casual karakter van de items.
Maar uiteraard richt Esprit zich niet alleen op casual.  Ze hebben diverse lijnen/collecties. Elk met een eigen identiteit en kenmerk. 

De lijnen van Esprit zijn:
♥ The Casual line (casual street style)
♥ The Collection line (extra élégance & casual luxurieus) 
♥ The EDC line (persoonlijk, jong en uniek)  
♥ The Sports line (fashion meets functionaliteit)

Voor de Men afdeling is de sport collectie niet van toepassing.
De Kids collectie heet American Sportwear.
Op het gebied van mode richt het merk zich op meerdere types qua kledingstijl. Vooral in de collecties komt dit duidelijk naar voren. Er is veel variatie en keuze. 


Ook aan beauty heeft Esprit gedacht. Dit merk heeft parfums die als warme broodjes over de toonbank gaan. De geuren zijn namelijk heerlijk en er is overigens voldoende keuze.

Een bezoek aan de webshop van Esprit heeft mij aangenaam verrast. Hier kan je letterlijk voor het hele gezin shoppen. De prijs- en kwaliteitverhouding is uitstekend. Wat een veelzijdig kwalitatief merk. Ook ben ik zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het is makkelijk in gebruik, goede filter opties en veel inspiratie om een geheel outfit samen te kunnen stellen. 


Q: ben jij bekend met het merk Esprit? Wat shop jij zoal bij Esprit?

Volg Betty Budget op BLOGLOVIN voor meer fashion nieuwtjes!


8 opmerkingen

  1. Esprit heeft super gave items (: de outfits heb je leuk samengesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw de eerste is echt super leuk!!! Ik shop al te graag bij Esprit ... Is een van mijn favoriete merken!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond Esprit vroeger echt niets. Zie dat het echt veranderd is. Toch maar weer kijken.

    BeantwoordenVerwijderen