Travel | Wishlist Los Angeles 2015 ♥

8 februari 2015

My wishlist voor Los Angeles 2015  Too Faced- Melted liquid lipstick
 Too Faced- Chocolate Bar
 Michael Kors Tote Jetset bag
 Kat Von D - Tattoo Liner
 Maybelline - Dark circles eraser concealer

Ik ga bijna op vakantie naar Los Angeles. Ik heb er zoveel zin in. Echt super excited. Mijn eerste keer naar Amerika, awesome. Dit is niet zomaar een vakantie. Mijn zusje verblijft in Amerika en ik mag haar eindelijk opzoeken. Hier ben ik ontzettend blij en dankbaar om. Want ik ben zo benieuwd naar hoe ze daar leeft.
Natuurlijk neem ik jullie ook een beetje mee. Want ik ben van plan om veel foto's te maken en te vloggen.

Zij heeft het altijd over shoppen in Los Angeles. Volgens haar en mijn moeder kan je super leuk shoppen daar. Nou, dat hoef je mij niet twee keer te vertellen, hihi. Dus ik stelde een wishlist samen met items die ik graag zou willen hebben.


Victoria's Secret is één van mijn favoriete merken. Ik hou ervan... De hele beleving van dit merk spreekt mij aan. Ik kan urenlang in de winkels van VS snuffelen. In Amerika hebben ze heel veel keuze qua ondergoed en bikini's. Daarom kan ik niet wachten om daar wat leuke VS items te scoren. No.1 on my list is a pretty bikini. 

M.A.C Cosmetics is in Amerika een paar euro goedkoper dan in Nederland. Daarom wil ik graag de M.A.C Store bezoeken daar. Ik ben nog op zoek naar een goede nude lipstick. Eentje die past bij de getinte huid.


Q: ga jij binnenkort nog op vakantie? wat staat er op jouw wishlist?

Volg de blog op BLOGLOVIN voor meer beauty nieuws!

28 opmerkingen

 1. Wauw echt super gaaf dat je naar Amerika gaat! Super leuk! En leuk om zo'n wish list te maken! :) ik ben laatst nog op vakantie geweest maar daar had ik geen wish list nodig ....:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks!! Ja iets om naar vooruit te kijken hihi liefs

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige wishlist, vooral de MAC winkel zal wel lekker geplunderd worden aangezien het daar zo een stuk goedkoper is? De MK tas vind ik ook geweldig, die staat ook op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel lieve Svenja! Haha, ja ik kijk even aan als ik daar ben! De prijzen zijn idd lager! Hopelijk kan ik deze mooie MK tas mee terug nemen!_<3

   Verwijderen
 3. Wat een super leuke spullen. Zou zelf ook nog is graag naar Amerika willen. Alleen het zit er voor mij helaas nog niet in. Ben nu al benieuwd naar je aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Zet het als een doel voor de toekomst; you never know! Liefs

   Verwijderen
 4. Wauw ik ben jaloers! Heerlijk om alvast weg te dromen van alle leuke dingen die je wilt gaan kopen :) Ben benieuwd waar je uiteindelijk mee thuis komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja daar ben ik zelf ook benieuwd naar... <3

   Verwijderen
 5. Oeeeeeh ik wil ik ook!! Prachtige items, ik zou er ook wel willen shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ging in 2013 naar amerika, en precies toen ik 2/3 maanden thuis was ongeveer las ik zowat overal op onternet de hype over baby lips en dat er zoveel meer in amerika zou zijn en de eos lip balms .. Wel een onwijs leuke vakantie gehad en alsnog leuke dingen gekocht ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja snap ik! Vakantie vieren is al leuk! Nu weet je t voor de volgende keer! Liefs xx

   Verwijderen
 7. Wat gaaf dat je zus er woont! Heel veel plezier. ik wil ook graag een keer de VS bezoeken, alleen mijn vriend voelt er niet veel voor haha.. Dan toch lekker niet, lekker met een vriendin ofso

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks lieve Withney! Ik kan niet wachten hihihi! Idd, lekker reizen!

   Verwijderen
 8. Super gaaf dat je naar LA gaat! Ik vind de tas echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke shopping lists! Het Chocolate Bar palet is echt geweldig! De Kat Von D liner staat zeker ook nog op mijn wishlist btw. Ik ben vooral fan van de PINK-lijn van Victoria's Secret, zij hebben zulk leuk ondergoed. Ook een aanrader: het Bombshell parfum van VS! ;) Enjoy the shopping!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind de PINK lijn ook zo leuk!!!! 💖 daar heb ik idd ook ondergoed van! Thanks voor de tips! Xxx

   Verwijderen
 10. Hele mooie wishlist, vooral je Victoria's Secret items. Daar ben ik sowieso dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo gaaf dat je naar je zus gaat! In LA kun je idd heerlijk shoppen, fijne wishlist heb je ook! Hoop dat je veel kunt afstrepen :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke wishlist! Ik ben in augustus naar Los Angeles geweest, heerlijk om te winkelen daar ja, haha. Ik kwam ook met o.a. 6 MAC lipsticks thuis onder het mom van: als ik ze in Nederland zou kopen was ik meer geld kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk!!!!! Veel plezier alvast en shopze, xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit had serieus mijn wishlist kunnen zijn haha. Heeeel veel plezier alvast en geniet ervan! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil die tattoo liner echt proberen ben er zo benieuwd naar! Heel veel plezier sweetie enjoy xx

  BeantwoordenVerwijderen