Video | Shoplog | Los Angeles 2015 Beauty ♥

25 februari 2015

Beauty Shoplog Los Angeles 2015 
Twee weken geleden ben ik lekker op vakantie geweest naar Los Angeles. Ik had er ontzettend veel zin in, want mijn zusje verblijft/woont daar. Tijdens de carnavalsvakantie ben ik daar negen dagen naartoe gegaan. Maar ik had mij natuurlijk eerst goed voorbereid! 

Ik stelde een wishlist op, want oh wat had ik zin om te shoppen in Amerika. Iedereen zat mij al lekker te maken over het shoppen. Eenmaal daar snapte ik waarom. Wat een Beauty Walhalla. Teveel mooie beauty items. Vandaag laat ik jullie de beauty items zien.
De Fashion shoplog volgt nog. Ook ga ik nog een fotoverslag van de vakantie posten
Kijk je mee?

Mijn favoriete shopping beauty stores in Amerika:
 ♥Beauty store Sephora
 ♥Drugstore Ulta
 ♥Warehouse Macy's
 ♥Pro Store M.A.C
 Hypermarket Target

*Let op: alle prijzen zijn exclusief 9% TAX! De M.A.C lipsticks zijn $16 per stuk excl. Tax. Verder worden alle prijzen genoemd in de video. Heel veel kijkplezier!


Ik zou het superleuk vinden als je zou abonneren op mijn Youtube kanaal.  ♥

Q: waar ben jij het meest benieuwd naar? wat is jouw favoriet uit de shoplog?

14 opmerkingen

 1. Wat heb je heerlijk geshopt! En fijn dat je het zo naar je zin had bij je zus! Ik ben super benieuwd naar je review van de Melted Liquid Lipstick van Too Faced. Die kleur zocht ik vorige zomer maar toen was hij helaas nog niet in de winkels te krijgen. Ik heb toen gekozen voor Melted Peony als ik me niet vergis. Die viel me helaas een klein beetje tegen, hij gaat heel erg ophopen wat er best nasty uitziet met die kleur en hij is wat uitdrogend bij me. Echt zonde want nu draag ik hem helemaal niet vaak! Ben trouwens ook super benieuwd naar de Nars lipstick, ziet er prachtig uit zeg!! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankje wel meis, ja ik heb deze kleur zelf geprobeerd bij Sephora! Het plakte niet en bleef prima zitten. Het is een vrij gangbare kleur vergeleken met wat jij hebt. T kan ook zijn dat ze de formule vernieuwd hebben, want deze kleur is later uitgekomen dan peony! Er komt nog een review van de Nars Lipstick!

   Verwijderen
 2. Wat heb je een prachtige producten gekocht, zo gaaf dat je naar LA bent geweest lijkt mij ook zoo super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankje wel Sonja! Het is ook een ervaring die ik altijd zal koesteren! <3

   Verwijderen
 3. Je hebt echt veel mooie producten gekocht, ik ben echt jaloers hehehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Amerika lijkt me echt het shop walhalla. Ik vind die melted lipstick van Too faced echt prachtig, toevallig zag ik die kleur gister op instagram voorbij komen, wat een super mooie kleur! Ben dus erg benieuwd naar je review daarvan. De NARS lipstick ziet er ook erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks meis, ben er zelf ook heel blij mee. Ik vind ze ook prachtig de lipsticks! De melted kleur is idd gangbaar en de kleur is apart! Er komen nog reviews van. Hou de blog maar in de gaten xx

   Verwijderen
 5. Heerlijk om te zien, ik ben vooral benieuwd naar je fashion shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you!! Hihi, die volgt nog! Zodra ik beter ben, ga ik deze opnemen! Komt helemaal goed...

   Verwijderen