Beauty|Nails|Swatches Rimmel Rita Ora|Go-Wild-Er-Ness & Bestival Blue

20 maart 2015


Twee prachtige lente/zomer kleurtjes uit de (nieuwe) Rita Ora Rimmel lijn die niet in je collectie mogen ontbreken. Kijk je mee?
Oh wauw, zo start ik met het artikel van vandaag. Want ik heb twee prachtige (budget) nagellakken ontdekt. Rita Ora heeft in samenwerking met Rimmel weer prachtige kleurtjes op de markt gebracht. De vorige collectie was al een succes en deze doet ook zeker niet tekort. De collectie bestaat uit zo'n twaalf prachtige lente/zomer kleuren en vandaag laat ik swatches zien van een intens blauwe en lila kleur.
Het make-up merk Rimmel heeft kwalitatief goede nagellaken. Iedere keer word ik weer aangenaam verrast door de prijs- en kwaliteitverhouding van deze nagellakken. Ze zijn maar één euro duurder dan de nagellakken van Catrice en persoonlijk vind ik de kwaliteit van Rimmel vele malen beter.

De nagellakken van Rimmel hebben een platte kwast waar men easy drie stroken mee kan vegen. Daarnaast is de formule van de nagellakken erg prettig. Ze zijn niet stroperig, laten geen strepen achter en hebben de perfecte dekking.
De nagellakken uit de Rita Ora collectie komen overeen met de 60 seconde lijn van Rimmel. Dit merkte ik gelijk na het lakken, want mijn nagels waren erg snel droog. Ik vind dit heel prettig, want nagels lakken hoeft bij mij geen uren werk te zijn.

De eerste kleur is deze blauwe kleur met een paarse ondertoon, genaamd Bestival Blue. De naam is heel toepasselijk, want ik vind dit persoonlijk de perfecte kleur voor bij een bohemian (festival) outfit. De kleur dient als finishing touch voor een feestelijke outfit. Schuif nog een paar leuke midi-rings om je vingers en je bent bohemian-ready.
Één laag
 De dekking is al goed na één laag, maar voor meer intensiteit zou ik voor twee lagen gaan.
Twee lagen
Twee lagen
Nu de lila kleur, mijn favoriet. 
Ik heb de afgelopen tijd een obsessie ontwikkeld voor mooie lila kleurtjes. 50 tinten Lila, noem ik het maar. Go-Wild-Er-Ness is een prachtige lila kleur met een blauw/grijze ondertoon. Het is maar net in wat voorn licht je het bekijkt. De kleur zit tussen fel en pastel in. Daarnaast is de kleur lekker zomers en vakantie-proof. Zelfs verkies ik deze tint boven felle kleuren.
Één laag
Twee lagen
Conclusie:
Goede prijs- en kwaliteitverhouding. Top formule, droogt snel, prima kwast en last but not least prachtige intense kleuren. De nagellakken hebben een shine/glans en maken een topcoat puur voor shine/glans eigenlijk overbodig. Leuke bijkomstigheid: Rita Ora's handtekening op de zwarte dop met een lieve lente bloem.

Tip: gebruik een goede topcoat om de duur van de nagellak op de nagels te verlengen.
De 60 seconde lijn van Rimmel blijft ongeveer 3/4 dagen goed op de nagels zonder te chippen.

Wil je deze nagellakken ook met korting scoren? Bij Trekpleister is Rimmel (tot 29 maart) 1+1 gratis op het gehele assortiment.

De Rimmel Rita Ora lijn Spring 2015 is te koop bij drogisten voor EUR 3,99. 


Q: wat vind jij van deze Rita Ora Rimmel kleurtjes?

Meer swatches? Volg de blog op BLOGLOVIN!24 opmerkingen

 1. Oeeh, wauw! Mooie lakjes! Ik ga binnenkoer ook maar eens kijken of ik nog een mooie kan scoren. Vind Rimmel ook een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel fijn merk is het... Goede kwaliteit nagellakken! Ik vind de finish ook echt prachtig <3

   Verwijderen
 2. Wauw, wauw en nog eens wauw. Dit zijn echt twee tinten die helemaal perfect zijn voor de lente en mij super vrolijk maken. Loveeee it <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi mooi he? Echt een goede kwaliteit en zacht prijsje ook! ME LOVE IT TOO!

   Verwijderen
 3. Wat een toppers!! De lilakleur is echt perfect!! Mooie review heb je weer geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave lente kleurtjes! :D ik vind ze beide mooi staan bij je huidskleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren, mooie nagels ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het beide heel mooie kleurtjes. Mijn favoriet is in tegenstelling tot jou de blauwe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben verlieeeeeefd! Wat een geweldige kleuren en oh je nagels <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Go-Wild-Er-Ness vind ik het mooist :3 xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's prachtige nagels heb je! Ik heb ze vandaag bij kruidvat gescoord. De lila en koraal kleur. Ik ben benieuwd! Mooie lakjes voor de zomer denk ik! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtige kleurtjes ♥ vooral de blauwe vind ik erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen