BLOG | SPAM JE BLOG OF WEBSHOP!

18 maart 2015


Heb jij een blog of webshop? Vandaag mag je spammen! Spam je gezellig mee?Het is al een tijdje geleden dat ik een "spam je blog" artikel heb geschreven. Ik vind het altijd leuk om leuke blogs en webshops te ontdekken. Momenteel kijk ik bijna dagelijks op dezelfde blogs. Op drukke dagen kom ik er niet aan toe, maar als ik tijd heb, dan vind ik het heerlijk om rustig op mijn gemak artikelen te lezen. PS. je mag ook je Youtube kanaal spammen!

Hoe gaat het in zijn werking? Omschrijf kort de genre en identiteit van je blog! Overtuig anderen waarom ze zeker een kijkje moeten nemen op je blog. Plaats je URL erbij en hopelijk komen hier een hoop nieuwe volgers op af. Ik ben benieuwd..

Leuk als je mee spamt...

Q: hoe heet jij? hoe heet je blog/webshop? wat voorn artikelen/producten vinden we op jouw blog of webshop?

35 opmerkingen

 1. Hi!!

  Ik heet Sharon en ik heb de webshop www.homemadeposter.nl. De naam zegt her al, ik verkoop hier posters die ik zelf ontworpen heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! Thanks voor het spammen :) Ik ben Madeleine, 25 jaar en een random blogster op www.madebyleine.nl. Ik plaats artikelen over beauty, fashion en allerlei andere dingen waarover ik het leuk vind om over te schrijven. Sinds een paar maanden ben jk ook actief op youtube; Madeleine Lestuny (madebyleine). Elke vrijdag probeer ik een video te plaatsen :) iedereen is welkom, be my guest

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb nog nooit een reactie achtergelaten op een spam je blog-artikel, eens moet de eerste keer zijn ;-)

  Ik ben Carlijn, freelance beautycopywriter en copywriter bij de Bijenkorf. Omdat ik van de combinatie beauty en schrijven nooit genoeg krijg, ben ik mijn eigen blog gestart. Ik schrijf over beauty (vooral wat meer high-end) en omdat ik momenteel zwanger ben, komen er ook af en toe zwangerschapsgerelateerde posts voorbij. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn blog naam is www.brunettedaily.wordpress.com šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn blog naam is www.brunettedaily.wordpress.com, ik schrijf over van alles en nog wat en plaats vooral foto's. Mijn echte naam is kasia maar voor vele is dat onbekend. Sinds kort ben ik mijn eerste samenwerking met Diordie aangegaan dus als je benieuwd ben kan je mijn blog in de gate houden want ze gaan binnenkort ook online verkopen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat we mogen spammen meid! Je kent me natuurlijk al, maar ik blog op http://kimterstege.nl over voornamelijk beauty. En elke maandag komt er een nieuwe video online!

  Liefs, xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woep, spammen! Leuk dat we het mogen doen. Ik ben Silke en ben een negentienjarige studente van Gent. Met mijn lifestyleblog probeer ik tegelijk mensen warm te maken voor Gent, maar houd ik op deze manier ook een dagboek bij. Ik hou van heel veel dingen, maar ben geen beautyblogger. Ik probeer 3 keer per week een artikel online te plaatsen! Altijd welkom op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk, zo'n berichtje! Ik ben Maxime, achttien jaar oud en blog nog niet zo lang.. ik schrijf over alles wat ik leuk vind om te delen; het meest beauty, kleding en concerten. mijn blog: http://onmaxsmind.blogspot.nl
  Ik zou het super vinden als mensen een kijkje nemen en een comment achter laten!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi there! Mijn naam is Mariƫlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion, maar ik plaats ook shoplogs en persoonlijke artikelen. Elke dag komt er een nieuw artikel online! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. En mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat we mogen spammen!

  Mijn blog is een persoonlijke blog met fashion en beauty. Elke dag komt er weer een nieuwe artikel online. http://www.ishootlovee.com

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij deze een webshop-spam :) Op www.aiby.nl verkoop ik stoere, handgemaakte sieraden met mooie edelstenen, voor een vriendelijk prijsje. Ik ontwerp en maak alle sieraden zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat we mogen spammen! Ik ben Christel, mijn beautywebwinkel http://www.beyoutyspot.com staat nog in de kinderschoenen. Je vind er o.a. solid shampoo bars, badbruis, deodorant etc. BeYoutySpot, staat voor een plekje voor jezelf. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. So be your own kind of beautiful! Hopelijk kom je gezellig langs in de webwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi! Ik ben Yasmine en heb een mode blog waar ook artikelen komen over beauty en lifestyle. Neem zeker ook eens een kijkje op mijn instagram (@iamyasssss) en vergeet niet om je feedback achter te laten!

  xo
  www.iamyass.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Nienke en mijn blog is http://www.dreamingoutloud.nl. Hierop blog ik over gevarieerde onderwerpen, van opinie tot beauty tot muziek, al schrijf ik op dit moment wat minder over beauty. Eigenlijk schrijf ik over alles dat in me op komt. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! Liefs, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi, ik ben Carmen en ik heb een webshop en een blog.
  Op mijn webshop http://www.heartforjewels.nl verkoop ik handgemaakte sieraden voor een leuk prijsje. En op mijn blog Life, Love, Anxiety: http://www.lifeloveanxiety.blogspot.com schrijf ik over alles wat me inspireert zoals beauty, fashion, lifestyle en mijn sociale fobie.

  Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen!
  Liefs, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. HoiiHoii!

  Bedankt voor het spammomentje :) Mijn naam is Gino en ik ben een 22 jarige student aan de Pabo. Mijn blog heet Blogging With Gino en is te vinden op www.bloggingwithgino.blogspot.nl . Hierop blog ik over Muziek, Sport, Reizen, en onderwerpen die spelen in mijn omgeving of die ik interessant vind :)

  Groetjes,

  Gino

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Sinds een paar maanden heb ik een blog - http://come-moda.nl. Ik ben een fashionista van 19 (Kim Tarroe). Ik blog vooral over fashion, beauty & lifestyle. Er worden 3 Ć  4 artikelen per week gepost op Come-Moda.

  Naast de blog ben ik volop actief op Instagram (@COMEMODA). Bekende fashionistas zoals Winonah de Jong volgen mij op Instagram.

  Op dit moment heeft Come-Moda meer dan 12000 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Op http://www.hetmeisjemetdeonbegrepenziekte.wordpress.com schrijf ik over mijn leven met een chronische ziekte. Naast mijn blog upload ik ook IEDERE donderdag om 16:00 een nieuwe video op mijn YouTube kanaal http://www.youtube.com/user/createyourlifestyled die allemaal gaan over beauty, fashion en lifestyle! šŸ˜Š

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat lief dat we mogen spammen! Ik blog op www.fantestisch.nl over alles dat me op het moment interesseert, lekker breed haha. Nemen jullie een kijkje?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heej, mijn naam is Thirza en ik heb mijn eigen blog genaamd www.lifethingsbythirza.wordpress.com en daar blog ik over reizen, persoonlijke dingen, koken, interieur, lifestyle en nog veel meer. Eigenlijk alles wat ik leuk vind!
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! xoxo' Thirza

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heyhey ik ben Deveney. Ik blog al bijna een jaar op www.seture.nl met veel plezier! Mijn posts gaan meestal over fashion en lifestyle, waar ik echt een grote passie voor heb. Momenteel heb ik ook een winactie op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje neemt! ^^
  xoxoxo Deev

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik ben Emke en ik ben 16 jaar. mijn blog bestaat 1 april 1 jaar en daar post ik vooral reviews over beauty en lifestyle. ik vind het ook leuk om fashion te doen, maar daar ben ik minder mee bezig. elke dag kan je wel een video of artikel verwachten!

  www.beautywithemke.be

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lief dat we mogen spammen. Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty. Make up is mijn grootste passie en dat zie je zeker terug op mn blog! Lekker veel beauty dus. Kom je een keer kijken? Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben Annette 40 +er en blog 3x per week over beauty & lifestyle. Leuk als je eens langs komt om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Top dat we mogen spammen. Ik ben Dominique en ik heb sinds een half jaar een webshop www.fabandglam.nl met fashionable sieraden die ik merendeel zelf maak. De prijzen zijn laag zodat iedereen er hip bij kan lopen. Kijk gerust eens rond op mijn site en volg mij op instagram fab_and_glam_nl voor leuke winacties. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik ben Xuan en mijn blog gaat over alles waar ik van houd en wat me bezig houd. Fashion is mijn leven, DIY-en maakt me gelukkig en ik ga graag op reis en deel ook graag wat ik op straat zie. Het is niet alleen fashion en lifestyle maar ook design en illustraties. Naast een blogger ben ik ook een illustrator/ grafische vormgeven.

  littlemissliu.wordpress.com
  Take a look and you won't regret it.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Onze webshop is Fresh Mint Cosmetics ( www.freshmintcosmetics.nl ) en we verkopen leuke en betaalbare make-up en verzorging! Merken zoals W7, Maybelline (baby skin en baby lips!), het engelse merk Technic en nog veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Bezoek ook eens onze blog over beauty, fashion, lifestyle en diverse onderwerpen.
  Wij zijn ook te volgen op sociaal media en ook hebben we ons eigen YouTube kanaal waar je gratis op kunt abonneren.
  Wij zien en spreken je graag veder op onze blog www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hi,

  Ik ben Lisa van Elisabeths Mustaves 3x per week vind je op mijn blog een artikel over beauty, fashion of lifestyle. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje kwam nemen. Laat een berichtje achter, dan kan ik jou blog ook bekijken!

  XX

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de lekkerste recepten Ć©n scherpe columns?
  Check dan nu De Boon in de Tuin!

  Groetjes,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (2.000+ followers)
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen
 32. leuk dat we mogen spammen! Ik ben Melanie, 16 jaar en ik blog op lifebymelanie.blogspot.nl ! Ik plaats artikelen gerelateerd aan fashion en beauty en soms komt er ook een leuk recept voorbij. Ik vind het heel lief als je een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi! Ik ben Michelle, ik ben 15 jaar en ik blog op www.myteenlife15.weebly.com Mijn blog gaat nu nog vooral over beauty en lifestyle, en ik wil hier binnenkort ook nog fashion aan toevoegen. Ook heb ik op mijn homepage een foto galerij, waar ik mijn zelfgemaakte foto's plaats. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker even een kijkje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Helloooo! Mijn naam is Aniek, 20 jaar oud en ik blog op: https://aniekmarije.wordpress.com/. Op mijn blog staat allerlei lifestyle dingen en ik wil graag onderwerpen uploaden wat mensen leuk vinden om te lezen,

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up

  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen