Fashion | H&M Inspiration | Shop my style

14 maart 2015Regelmatig plaats ik een bestelling in de online shop van H&M. Vandaag heb ik een artikel met de stijl/items die ik zou shoppen. 
Kijk je mee?

1Multistring halsketting 9,99
2Witte top 4,99
3Lange vest 49,99
4Jeans - Skinny High 24,99
5Weekendbag 49,99
6Leren sneakers 49,99

Shop my style: less is more. Je kan een simpele outfit heel stijlvol maken. Combineer de juiste items met elkaar en leg de nadruk op simplicity. Trendy is nu de layered ketting. Ik ben er helemaal fan  van. 


1Wollen hoed 19,99
2Haarband 4,99
3Biker Jack 39,99
4Zonnebril 6,99
5Korte tricot top 14,99
6Bootschoen met plateauzool 19,99
7Denim short 19,99
8Paspoorthouder 4,99

Key items zijn losse items die je kan mix&matchen. De wollen hoeden zijn weer helemaal terug. Pilotenbrillen zijn klassiekers. Elk jaar blijven die terugkomen. Een leuke simpele crop top kan je altijd combineren met een statement of layered ketting! Shorts zijn in de lente/zomer altijd goed. Mits het zonnetje schijnt, natuurlijk. And last but not least, cute flower shoes & haarbanden (heb ze in alle soorten en maten, hihi). Me love it.

Hopelijk vinden jullie dit soort artikelen leuk om te zien en kan je zelf ook inspiratie op doen.

T/m 15 maart kan je nog één artikel naar keuze shoppen met 25% korting. Gebruik code: 2961

Alle items zijn te koop in de H&M online shop.

Q: wat vind jij van deze items? Zou jij ze ook shoppen?

Volg de blog op BLOGLOVIN voor meer fashion inspiratie.

6 opmerkingen

 1. Die top en ripped jeans zou ik ook nog wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je hele leuke items hebt uitgekozen. Ik heb nog een cadeaukaart liggen, snel opmaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke items heb je uitgekozen! Vooral die tweede outfit vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het bikerjack en het vest vind ik heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die witte schoenen! Ik heb ook nog een super leuke variant gezien op de H&M site!

  BeantwoordenVerwijderen