Lifestyle | NEW | Iphone 5 Phone Case

22 maart 2015Afgelopen week plaatste ik een bestelling bij de webshop Hip voor de heb. Daar spotte ik leuke trendy hoesjes. Ik vroeg om jullie mening op Instagram en bestelde de meest gekozen hoesje. Kijk je mee?

' I'm not a Shopaholic, I'm a helping the economy', she says. Yes, guilty. Ik shop altijd met een goed excuus. Als retailstudente, word ik op school dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de economische crisis. Daarom voel ik mij iets te vaak geroepen om de Nederlandse economie een handje te helpen ;-). 

De telefoonhoes is wit en heeft in het midden een turqouise afdruk met een statement tekst. Qua materiaal is het een hardcase (plastic). Hij voelt overigens niet als plastic aan. De kleuren zijn trouwens perfect voor de lente. Yes, I'm in the Spring vibes. Weg met donkere kleuren, want mijn kriebels voor zachte pastel kleurtjes komen alweer op.

Hoe leuk is deze tekst? Het hoesje dient niet alleen voor functionele doeleinden, hij is ook nog eens heel fashionable. Het is een fashion accessoire en past perfect bij mijn lila nagellak. I love it.

Tot mijn verbazing kreeg ik na het bestellen van de hoes ook een screenprotector. Wellicht heb ik deze leuke bijkomstigheid over het hoofd gezien in de webshop. Altijd leuk, een extraatje. Vooral in dit geval, want ik had nog een screenprotector nodig. 


Ik ben blij met mijn nieuwe Iphone hoes. Hij is gewoon leuk! Een beetje fashion/accessoire liefhebber snapt wat ik bedoel. Ook je mobiel verdient een leuke outfit. Always in style. De hoes kost 15 euro en is te koop bij webshop HipvoordeHeb.

Let op: het is een witte hoes en deze worden helaas redelijk snel vies.

Q: wat vind jij van mijn nieuwe Iphone hoes? hoe ziet jouw hoes eruit?


13 opmerkingen

 1. Wat een leuk hoesje en de tekst erop is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige quote, gaaf hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik heb een doorzichtig hoesje met daarachter 3 pasfoto's tot nu toe. Er komen er meer bij. Altijd mijn eigen mini collage bij de hand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk hoesje! Ik heb er een met een henna bloem ook erg mooi!

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk hoesje heb je uitgekozen ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen