LIFESTYLE | TAG | Ten things you didn't know about me ♥

12 maart 2015


2015 is het jaar om doelen te realiseren. Dit geldt ook voor mijn blog. 
Bethany Joy is mijn persoonlijke blog en als doel wil ik dat jullie mij dit jaar beter leren kennen.
Vandaag deel ik  de " Ten Things You Didn't Know About Me" tag met jullie. 
Wil jij meer weten over mij? 
Kijk dan gauw mee. 1Ik ben heel erg slordig. Ja, ik laat alles overal liggen. Opruimen is niet mijn sterkste kant. Overal in huis liggen kledingstukken, make-up items, schoenen en schoolspullen. Ik leer mezelf nu opruimen, - haha mijn moeder heeft het ooit ook geprobeerd hoor. Iedere keer als ik nu iets pak, denk ik: leg het terug op de plek waar het hoort. NU!

2Ik verzamel kaarten. Want ik vind het altijd leuk om kaarten te geven. Voor elk viering heb ik wel een kaart in huis. In mijn boekenkast heb ik een doos staan vol met kaarten. Zelfs toen ik in Amerika was, moest ik op Valentijnsdag via internet een kaart naar mijn vriend versturen. ps. ik bewaar ook alle kaarten die ik krijg. Yeah, really!

3Ik heb moeite met high-end make-up verpakkingen weggooien. I know, call me crazy. Maar ik heb een tas vol met verpakkingen van M.A.C, Chanel, Dior, Bobby Brown en YSL. Iedere keer als ik het wil weggooien, kijken ze mij zo lief aan.

4Ik heb vaak geen tijd om te ontbijten, omdat ik mijn make-up moet doen. Ja, iedere ochtend hetzelfde verhaal. Heel slecht, ik weet het. Maar ik kom er gewoon niet aan toe. Make-uppen is mijn moment van zen en vaak duurt het net iets te lang. Of ik moet voortaan eerder opstaan. Ik ben nog even in debat met mezelf.

5Ik moet altijd aan eten ruiken, voordat ik een hap neem. Mijn neefje doet dit trouwens ook. Sorry, maar negen van de tien keer moet het gewoon. Als het eten niet lekker ruikt, dan heb ik er vaak geen vertrouwen in. Wist jij trouwens dat ik het heerlijk vind om te koken?

6Ik ben bang voor gezichtsmaskers die mijn huid doen prikken. PANIEK. Zodra ik een nieuw masker gebruik en het gaat een klein beetje prikken, dan ren ik naar de badkamer. Mega onrust, want het enige wat ik wil is mijn gezicht wassen.

7Ik huil 1x per maand om precies NIKS. Ik sta op en dan ga ik gewoon janken. Geloof mij, er is dan helemaal niks aan de hand. Just me and my drama.

8Ik kijk altijd tv met mijn rug naar de tv toe. Nu zul je vast denken, huh? Hoe kijk jij tv? Ja, ik ga op de bank liggen met mijn rug naar de tv en ik " kijk" eigenlijk met mijn oren. Ik hoor alles, maar ik kan mijn aandacht er niet bij houden. De tv staat hier dan ook bijna altijd uit. Gemiddeld kijk ik denk ik een uur per dag tv.

9Ik heb elke aflevering van Sex and The City minstens 50x bekeken. Ik ken zelfs scene's uit mijn hoofd.  De populaire SATC serie kwam uit toen ik 14 jaar was en ik was eigenlijk gelijk fan. Eigenlijk begreep ik toen vrij weinig van de serie. Maar ik zag zelfverzekerde vrouwen, mooie kleding en make-up. Meer hoefde ik toen inhoudelijk niet te weten! Vier jaar geleden heb ik de DVD-BOX gekocht en nu is het onderdeel van mijn ME-time.

10Ik kan hakken, hihi. Je weet wel, de dansstijl. Mijn vriend vindt het verschrikkelijk als ik ineens in huis begin te hakken. Maarja, ik wil het nooit afleren. Soort van jeugd sentiment?

Dit was dan de tag. Ik hoop dat je mij nu een beetje beter hebt leren kennen, haha. Wil je nog meer over mij weten, volg dan mijn blog en social media kanalen! Alle buttons staan in de rechterbalk!

Q: wat zijn de meest aparte dingen die niemand over jou weet?

Meer tags zien? Volg dan de blog op BLOGLOVIN!


21 opmerkingen

 1. Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen. Ik ken idd veel mensen die eerst aan eten ruiken en dan pas eten. Dat met je uitloopt met make-upen komt ook bekend voor, al zorg ik wel altijd dat ik toch iets eet. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, verstandig Laura. Vanmorgen heb ik wel iets gegeten, maar toch niet genoeg. Het komt met de tijd vast goed, denk ik

   Verwijderen
 2. Hahah ik heb hier een hele grote MAC tas vol met doosjes! En ik ben ook een rommelkont hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te weten, hahaha nou ik jank wel vaker dan 1x per maand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, ik ook wel ,maar niet om NIKS! wel goed lezen he, Nonnie ♥

   Verwijderen
 4. wat leuk om deze dingen te weten over je :) Haha dat hakken.. geweldig! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha wat leuk dat je kan hakken! Mijn vriendinnen en ik die doen het ook heel vaak, vooral gewoon voor de lol hoor! Mijn moeder vindt het ook echt verschrikkelijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahha, ja ik kan het echt al jaren! dat was vroeger echt "in" hè!

   Verwijderen
 6. Hihi dat van die verpakkingen heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahah herkenbaar ik ben ook heel slordig! Heb in januari mac lipsticks gekocht en moest nu van mezelf echt de verpakking weggooien (ook omdat ze niet meer zo mooi waren!) Ik kan overigens ook hakken én ik kan ook tv kijken zonder te kijken maar alleen te luisteren. Doe ik heel vaak onder het bloggen (nu kijk ik bijv. prison break!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies! haha ik hoor nu dat veel meiden moeite hebben met verpakkingen wegdoen!

   Verwijderen
 8. Leuke tag Bethany! Hahaha ik heb precies hetzelfde dat ik geen tijd meer heb om te ontbijten of met de gezichtsmaskers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel lieve Seval! xx we moeten toch beter ons best gaan doen!

   Verwijderen
 9. Enig artikel :) ik vind het Zo leuk dat je kan hakken!!!! Ik zie het al helemaal voor mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super leuk om te lezen hihi! liefs en een goed weekend meid

  BeantwoordenVerwijderen