Nieuwe lay-out | Blognaam | Betty Budget = BethanyJoy ♥

3 maart 2015

Hi iedereen,


Welkom op mijn nieuwe blog. Mijn blog is in een nieuw jasje gestoken. Maandenlang stond dit op de planning. Nu is de blog eindelijk af. Ik ben een trotse "mama"... De blog ziet er nu volwassener en clean uit. Hopelijk valt dit jullie ook op! Ook gaat de blog Betty Budget verder onder de naam BethanyJoy. Op social media zal ik de namen niet veranderen, daar blijf ik Betty Budget heten.

Aan de zijkant zit nu social media buttons, dan kan je direct naar de social media kanalen waar ik nu actief op ben.

Ik ben heel erg blij met het resultaat! De pagina Over Mij moet nog aangepast worden. Hier wil ik nog meer tijd in steken. Daarnaast volgt er ook nog een blog planning. Hier kom ik later nog op terug! SPANNEND♥♥♥♥♥♥♥

Q: wat vind jij van de nieuwe layout? I'm a happy woman! 


36 opmerkingen

 1. Mooi! Zie je dat het wel goed kwam haha. Geniet van je nieuwe layout!
  Liefs Kimberley

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Bethany! De lay-out is precies zoals je bent :) Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super mooi, en veel beter uit meid <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het heel erg mooi geworden! Het roze/witte randje maakt het toch weer een beetje speels en girly, terwijl de rest lekker strak is. Goed gedaan hoor! En leuk dat je nu onder een andere naam verder gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel Geanne! Ik ben er ook heel blij mee! <3 een nieuw begin! X

   Verwijderen
 5. Wauw, hele leuke naam geworden en de lay-out is perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je layout is heel mooi en fris geworden ook duidelijkere en meer passend bij jouw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve en oprechte reactie Lonneke!! xxxx

   Verwijderen
 7. I love it! Pink is altijd goed. Mooi geworden, je bent met recht een trotse mama :) hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks Whitney! Je hebt altijd lieve reacties op mijn blog xxxx

   Verwijderen
 8. Reacties
  1. Bedankt voor de lieve reactie meid... Altijd attent xxx

   Verwijderen
 9. WAUWWWWWWW!!! Het ziet er zo mooi uit! Dit is ook echt zoals jij bent!

  BeantwoordenVerwijderen