VIDEO | Fashion | Shoplog | Los Angeles 2015 ♥

4 maart 2015

In Los Angeles heb ik ook Fashion geshopt. Ik stelde een tijdje terug een wishlist samen en sommige items heb ik daadwerkelijk kunnen scoren daar.. Kijk je mee? 
Ik zou het superleuk vinden als je zou abonneren op mijn Youtube kanaal. Q: wat vind jij van de geshopte items? heb je nog favorieten? 

8 opmerkingen

 1. Ah lekker veel gekocht! Mooie items en de knaller is natuurlijk de tas! En hoe tof dat je zoveel korting kreeg.

  Wat me wel opviel aan je video is de overbelichting, ik weet niet of je dit kan verhelpen of dat het door de camera komt, maar hierdoor komen niet alle dingen goed over op camera. Wel als je zeg maar je schoenen richting de grond filmde, maar zodra de camera weer normaal stond was het heel erg overbelicht. Uiteraard is dit geen negatieve feedback, maar opbouwende kritiek waar je wellicht wat mee kunt :), verder vind ik je namelijk super leuk op video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Marloes, thanks voor de feedback! Het is idd overbelicht. Heel vervelend, want ik zag het achteraf pas en ik had geen tijd om alles opnieuw op te nemen. Ik moet in een ander hoek gaan filmen in huis. Want hier komt er icm de lampen teveel licht naar binnen! Verder super dat je de shoplog leuk vindt!! Xxx

   Verwijderen
 2. Muriël Sookha4 maart 2015 om 21:57

  Super toffe shoplog! Jij bent goed geslaagd hé haha. Ik vond de haarbandjes in verschillende printjes echt heel mooi! Heb sinds een weekje mijn haar helemaal kort geknipt, dus was al op zoek naar nieuwe haar accessoires. Oh en ps: gurlll you got some ass! Whahaha!! (just a joke) Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahahahahahah you so funny! Ja, ik kan de haarbanden echt aanraden hoor! Super zijn ze... Gelukkig ben ik goed geslaagd in Amerika! Hoef voorlopig niet te shoppen haha xxx bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 3. Leuke shoplog!! En je MK tas, soms is het even zuur maar je hebt nu als nog een mooie tas voor nog minder hihi.. enjoy it!

  BeantwoordenVerwijderen