Beauty | Essie blanc | Mijn favoriete lente nagellak

12 april 2015

Essie blanc, mijn favoriete lente nagellak van 2015. Kijk je mee?

Vorig jaar werd witte nagellak weer een beetje in het leven geroepen. Het was weer trendy! Merken zoals Rimmel, Essie, Hema en O.P.I zetten de witte nagellak weer in het zonnetje. Ik heb meerdere witte nagellakken geprobeerd, maar essie Blanc staat stipt op nummer 1. 
Wat is dit toch een prachtige lente nagellak. 

Goede witte nagellak is vaak moeilijk te vinden. Enkele problemen bij witte nagellak is, niet voldoende dekking, typex finish, te glanzend of juist te mat. Maar Essie blanc vind ik een kwalitatief goede witte nagellak. Bij de eerste strook heeft de nagellak al een vrij goede dekking. Bij de tweede strook is de dekking optimaal. De finish is shine, maar niet hoogglanzend. De formule van de nagellak is vrij romig, fijn om mee te lakken. En als cherry on the pie, droogt deze nagellak ontzettend snel. Ik ben fan!

Qua houdbaarheid op de nagels is essie Blanc vergelijkbaar met andere essie nagellakken. De nagellak blijft ongeveer drie/vier dagen, soms vijf dagen zonder te chippen. Ik raad wel altijd aan om een goede base- en topcoat te gebruiken. Dit is goed voor de bescherming/verzorging van de nagels plus de langdurigheid op de nagels.

Is het geen plaatje? Creëer de perfecte boho nails en combineer het met leuke accessoires, zoals knuckle rings. Ik heb de perfecte lente feeling op mijn nagels. Helemaal tevreden. essie Blanc is een aanrader! 

Hij zit in het vaste assortiment van essie en is te koop voor een prima prijs van 9,99 bij etos, bol.com, geselecteerde Ici Paris vestigingen en diverse make-up webshop. 

Meer essie reviews? Bekijk dan mijn laatste essie review

 Q: wat vind jij van essie Blanc? is witte nagellak iets voor jou?13 opmerkingen

 1. Ik vind wit ook altijd een heerlijk kleurtje in de lente, het lakje van w7 dekt ook heel erg goed trouwens! But Essie is the best!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een heerlijke trend! Ik heb er een van de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Ook echt prachtige foto's met dat marmer, love it :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig lakje! Die gaat op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik wit als onderlaag voor hele lichte kleuren hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een geweldig lakje! Ik wil m ook nog heel graag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige nagels en kleur nagellak love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke kleur! Hartstikke mooi.

  BeantwoordenVerwijderen