Beauty | Lipstick Monday | Too Faced Melted Fig | Liquid Lipstick

13 april 2015

2015 is het jaar van de liquid/vloeibare lipsticks. Alle bekende make-up merken van budget tot high-end doen mee aan deze "trend". Too Faced heeft dit jaar enkele nieuwe kleuren op de markt gebracht en vandaag test ik de kleur, Fig. Kijk je mee?

Oh, de bekende Too Faced Melted tubes. Alleen de verpakking is al een ware genot om naar te kijken. Allemaal details die een lust voor het oog zijn. Het mooie gouden dop, de hartjes en de versiering. Alleen daarom zou ik de Melted lipsticks al willen aanschaffen. Too Faced staat hier bekend om. Elk verpakking is een feestje!

Deze knijpbare tubes(12ml) heb je wellicht al weleens voorbij zien komen bij merken zoals Clarins of Catrice. De vloeibare lipstick bevat een zachte sponsapplicator met minuscule haartjes om het product mee aan te brengen. Door in de tube te knijpen, komt er product uit de applicator en smeren maar.


Vloeibare lipsticks zijn eigenlijk niets anders dan dat de naam al eigenlijk aangeeft. Het product is vloeibaar, maar heeft een finish van een (satin) lipstick. Na het aanbrengen van de lipstick, zal deze opdrogen als een soort van lipstain. Bij het aanbrengen voelt de lipstick als een streling op de lippen, heerlijk zacht. De melted vloeibare lipstick trekt gelijk in de lippen, dit kan een beetje droog aanvoelen. Maar vervolgens droogt die op zonder de lippen uit te drogen. Een groot pluspunt van de Melted lipstick is het pigment en de intensiteit van de kleur. De kleur knalt letterlijk van je lippen af. Persoonlijk vind ik de kleur Fig op de foto niet goed overkomen. Het is een mauve kleur met een paarse ondertoon.


Volgens Too Faced zijn de Melted Liquid lipsticks longlasting. Persoonlijk vind ik van niet. Fig voelt vrij zacht aan op de lippen en hydrateert de lippen. Maar na een kleine maaltijd vervaagt de kleur op mijn lippen. Ik moest het na drie uur al bijstiften. Wat betreft prijs- en kwaliteitverhouding vind ik de Melted Liquid lipstick geslaagd. Het is een high-end product en dat is ook absoluut te merken aan de kwaliteit. Het pigment is goed, de intensiteit is super,  de vloeibare lipstick hydrateert de lippen en geeft niet veel af. I'm a happy girl.

Het merk Too Faced is helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland. De Melted Liquid lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij Sephora (online) voor $20 excl. tax.

Q: wat vind jij van vloeibare lipstick? spreekt Too Faced Melted jou aan?
12 opmerkingen

 1. Echt zo een gave kleur! Hij staat je echt fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit product zou ik ook nog wel graag willen proberen al denk ik dat ik liever een normale lipstick heb. Het resultaat is wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze gezien en geprobeerd bij Sephora, maar heb er uiteindelijk geen meegenomen. Deze staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook gehad in de kleur Peony (toevallig vorige week verkocht) en ik vind het heel apart aanvoelen. Het resultaat is zo mooi maar ik ben gewoon geen fan van vloeibare lipsticks helaas. Dit kleurtje staat jou wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur. Dat staat je echt ontzettend goed. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie intense kleur en staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bijzondere kleur, staat je inderdaad heel mooi zoals iedereen hier al zegt! :)

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen