Beauty | Persbericht Kruidvat Solait |

10 april 2015Met Kruidvat loopt de zomer gesmeerd. Kijk je mee?

Vandaag is de perfecte dag om dit persbericht met jullie te delen. Het wordt vandaag maar liefst 21 graden. Prachtig weer en het grenst heerlijk tegen zomerweer aan. Om je huid te beschermen tegen het gevaar van zonnestralen, heeft Kruidvat enkele nieuwe producten op de markt gebracht. *let op, ze zijn al verkrijgbaar!!

Verantwoord zonnen met de Smart Sun indicator UV polsband

Slimme smeerindicator
De Smart Sun indicator UV polsband meet de totale hoeveelheid UV-zonlicht (UVA en UVB straling) waar de huid aan blootgesteld wordt. De polsband smeer je gelijktijdig in met de huid en verandert door invloed van UV straling van kleur om aan te geven wanneer actie ondernomen moet worden: geel is de originele kleur, oranje geeft aan dat je je opnieuw moet insmeren en roze betekent de zon de rest van de dag helemaal vermijden. Doel is dat steeds meer mensen slimmer en bewuster gaan zonnen. “Dat is belangrijk, want vandaag de dag krijgen twee keer zoveel Nederlanders huidkanker dan tien jaar geleden. Kruidvat Solait ondersteunt daarom KWF Kankerbestrijding en met de indicator bieden we nu iedereen een extra handig hulpmiddel”, vertelt Sjors van de Wiel van Kruidvat. De UV polsband is eenmalig te gebruiken en geschikt voor alle huidtypen dus ook de meest gevoelige huid. Het is ook ideaal voor kinderen: op het bandje kan namelijk een telefoonnummer geschreven worden. 


Consumentenadviesprijs 5ST 3,99 en voor  20ST € 11,99 

Keep calm
De nieuwe After Sun In Shower lotion is een hydraterende verzorging voor onder de douche die de huid kalmeert na het zonnen. De aftersun bevat huidverzorgende panthenol, verfrissend komkommerextract en moringa olie wat de huid na het douchen direct sensationeel zacht en soepel laat aanvoelen. Smeren met een bodymilk of andere aftersun is niet meer nodig. 
Consumentenadviesprijs 250ml 5,99
 

Long Lasting Sun lotion
De nieuwe Long Lasting Sun lotion biedt een unieke, langere zonbescherming, afhankelijk van het huidtype, de zonkracht en beschermingsfactor. De formule van een moderne liposomentechnologie zorgt dat de UV-filters in de producten heel gericht en langer hun werking behouden. De lotion bevat huidverzorgende eigenschappen die de huid hydrateren en zacht laten aanvoelen. Solait Long Lasting lotion is tenslotte ongeparfumeerd en dermatologisch goedgekeurd, dus geschikt voor jong en oud. 
  
 Consumentenadviesprijs 200ml 8,99
 
                                                                                                                     
 Consumentenadviesprijs 200ml € 9,99


Consumentenadviesprijs 200ml 13,99 

De producten zijn vanaf 23 maart 2015 al te koop. Nu komt het prachtige weer eraan en bescherming tegen de zon is essentieel. Bekijk de website van Kruidvat voor meer informatie en meer producten van Solait Sun. Ik ga ze zeker nog uitproberen!

Q: heb jij al ervaring met de Solait lijn van Kruidvat?


3 opmerkingen

  1. Die zonnearmband lijkt mij handig voor op kamp!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het uv polsbandje en de after sun in shower lijken me erg fijn om te gebruiken ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen