Beauty|Treaclemoon bad & douchegel warm apple pie hugs & the honeycomb secret| Review

28 april 2015


Één van mijn favoriete verzorgingsmerken- namelijk Treaclemoon, heeft onlangs twee nieuwe bad en douchegel geuren uitgebracht.
Vandaag een review van de twee nieuwe geuren, heeerrrrlijkkk.. Kijk je mee?


Het merk Treaclemoon breidt haar assortiment wederom uit. Onlangs bracht het merk al twee hand- & bodylotion (review) geuren uit.
Ik ben al een tijdje bekend met het merk en gebruik enkele producten bijna dagelijks. My Coconut Island is mijn favoriete lijn van Treaclemoon en hier gebruik ik regelmatig de douchegel en -scrub van. 

Het Engelse merk Treaclemoon staat bekend om haar vrolijke versierde flacons. Op elk flacon staan leuke illustraties en korte hartverwarmende teksten. Ze brengen sfeer aan de badkamer. De bad en douchegels hebben een vrolijke kleur, zijn 500ML en zuinig in gebruik. 

Algemene informatie: 
500ML en 12 maanden houdbaar. 
vrij van parabenen en vegan friendly

De twee nieuwe geuren heten warm apple pie hugs en the honeycomb secret. De eerste geur(Apple Pie) is een Limited edition en deze is dus tijdelijk verkrijgbaar. 

Warm apple pie hugs (LE) is een dynamische geur, want persoonlijk vind ik de geur niet specifiek naar één ding ruiken. Het is niet de standaard warme appeltaart geur. De geur is vergelijkbaar met zoete koekjes en een warme baklucht uit de oven met een heerlijke appeltjes aroma. Het is een "snoepige" geur, lekker zoet en zelf vind ik de appeltjes geur niet te overheersend.

The honeycomb secret geur is net zoals warm apple pie hugs een warme geur, ik als chocoladeliefhebber, ben dol op deze geur. De geur doet mij denken aan een chocolade bon bon gevuld met honing en caramel. De geur is zo intens, dat ik de verleiding moet weerstaan om mijn eigen douchegel op te eten.

Qua substantie zijn de douchegels heerlijk romig. Ze voelen bij de eerste aanraking met de huid lekker zacht aan en vervolgens schuimen ze als een malle. Een ware streling voor de huid. Na het douchen voel ik mij schoon, gereinigd en mijn huid voelt tevens ook verzorgd aan. Ik hoef in principe na het douchen mijn huid niet extra te verzorgen met een lotion.

Beide geuren ruik je een paar uur na het douchen nog. De geuren zijn overigens niet overheersend. Dit vind ik persoonlijk een pluspunt.

Het is denk ik wel duidelijk dat ik heel enthousiast ben over de nieuwe geuren van Treaclemoon. Ik vind deze geuren warmer, dan de fruitige geuren van Treaclemoon. Zelf ben ik hier wel fan van, want ik hou van warmere geuren. Vooral als ik 's avonds ga douchen, kan ik echt genieten van warm apple pie hugs. De geur is heerlijk ontspannend. In principe hebben de douchegels geen minpunten, wel vind ik dat je liefhebber moet zijn van de geuren. Juist, omdat ze intens zijn en onder de douche ook een intense geur damp hebben. Je houdt ervan of je houdt er niet van!

Leuke bijkomstigheid: Treaclemoon verkoopt nu ook mini's! Super handig voor op vakantie. Nu verkrijgbaar in the raspberry kiss(lotion) en one ginger morning (douchegel). 

De Treaclemoon douchegels zijn zowel online als in fysieke winkels verkrijgbaar bij Albert Heijn (XL) voor een zacht prijsje, namelijk 4,95.  
Q: ken jij de douchegels van Treaclemoon al? Zou jij de nieuwe geuren willen uitproberen?

* dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb. 

19 opmerkingen

 1. Ik zag ze toevallig ook bij ons staan in de AH. Ik wil nu toch wel de variant The honeycomb secret gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zijn ze he?! Ik heb mij even ingehouden en alleen Honeycomb meegenomen. Ik vond die net iets lekkerder ruiken! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel meis, leuk om te horen.... JEP, heerlijk! X

   Verwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt! Vind deze producten echt heerlijk vooral Honeycomb Secret is hier in huis gelijk favoriet x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Treacle Moon is zo een leuk merk! Ik ben deze twee laatst eens even gaan ruiken in de winkel en ze zijn echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Treacle Moon, het is een merk die op mijn wishlist blijft staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb honeycomb secret vind die zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat Honeycomb meer in smaak valt voor mij. Heb deze nog niet gezien bij mij in de appie, vergeet het elke keer weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! Ben ook blij dat de geuren niet overheersend zijn, hier hou ik persoonlijk niet zo van. En de mini's zijn heel erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heerlijk! Zaterdag maar even bij de AH kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik kreeg ook zin in caramel nu hahaha. Klinkt zo heerlijk! Ik heb nog nooit een douchegel hiervan geprobeerd, snel maar eens doen! Mooie foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zijn echt aanraders. Ik ben heel tevreden over dit merk!

   Verwijderen
 11. klinkt super fijn meid ik heb nog niets van deze lijn! shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ze wel eens zien liggen en toen ook laten liggen, shame on me;-)! Nu ben ik toch wel nieuwsgierig eigenlijk! Ik zal er binnenkort eens 1tje kopen:-D! X

  BeantwoordenVerwijderen