FASHION|NEW IN| PAULS BOUTIQUE HANDTAS MILA

17 april 2015


My new spring bag.. Tot een paar weken terug was het tassen merk Pauls Boutique uit UK nog een onbekend merk voor mij. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. Toen ik de tassen voorbij zag komen op Instagram was ik op slag verliefd. Want wat zijn de tassen toch kwalitatieve beauty's. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien. 
Kijk je mee?

Zoals ik al eerder aangaf is Pauls Boutique een bekende tassen merk uit UK (LONDON). Daar zijn de tassen razend populair en ik begrijp absoluut waarom. Ze hebben een ruim assortiment van verschillende type (faux leren) tassen.
Alle modellen zijn volgens de laatste trends. Mijn oog was gevallen op de gebroken witte MILA. Ja, elke model heeft een eigen naam, erg leuk. Het model MILA kan ik omschrijven als een Celine inspired bag, vooral door de zijkanten. Mila is echt een handtas en heeft dus geen extra hengsel.
De maten van de handtas:
Hoogte: 30cm
Breedte: 38cm
De handtas kan dichtgemaakt worden door de rits aan de bovenkant.

De tas is gemaakt van (imitatie)leer en heeft een snake print. Dit geeft net iets extra's aan de tas. De metalen aan de tas zijn zilver kleurig en hierdoor vind ik de tas subtiel, elegant en vrouwelijk. Daarnaast vind ik de afwerking prachtig. Er is aan elk detail gedacht. Zo komt ook het merk terug op een metalen plaat aan de voorkant, erg chic. Dit wilt elk tassen liefhebber toch in haar collectie hebben?

Aan de binnenkant heeft de tas een zwart/wit dot design en hier ben ik persoonlijk dol op. Ik hou van zwart/wit, dus voor mij is deze design ideaal. Super schattig.
Zoals je ziet zit er aan de binnenkant ook een rits, altijd handig.

Aan de onderkant van de tas zitten nog vier metalen puntjes, zodat de tas niet de grond raakt. Daarnaast staat de tas op deze manier recht op haar plek. Een absolute pluspunt. Nog een pluspunt is het gewicht van de tas, absoluut niet zwaar. Perfect voor een dagje uit of een night-out.

Ik ben superblij met deze tas en er volgt nog een lente outfit post met mijn prachtige handtas MILA. Hij is nu al favoriet! De handtas Mila is ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals zwart, koraal en geel. De tassen van Pauls Boutique zijn onder ander verkrijgbaar bij V&D, ASOS en andere online webshop.

Q: wat vind jij van mijn nieuwe handtas? ben jij al bekend met het merk Pauls Boutique?*dit artikel bevat een gesponsord product. 
14 opmerkingen

 1. Ik vind jouw tas echt zo mooi! Ik was gisteren al op hun site. Echter ik heb besloten een ander te kopen (ben fan van...) alhoewel er een nog wel op mijn lijstje blijft staan. De prijzen zijn ook schappelijk en betaalbaar en dat vind ik voor jonge meiden prettige bijeenkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben ook heel blij met dit merk! Prijs- en kwaliteitverhouding is super

   Verwijderen
 2. Hoi! De Pauls Boutique tassen zijn echt enorm gaaf, ik ben echt fan. Helaas heb ik nog geen tas maar wie weet in de toekomst. Deze van jou is ook echt .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wauw wat een plaatje is het zeg! Super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige tas is dit, staat ook helemaal bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tas!
  Lees steeds meer over Pauls Boutique en moet me steeds meer inhouden om niet iets te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA, ze zijn heel mooi. Ik heb een groot van de spring/summer collectie gezien bij V&D en ze zijn prachtig!

   Verwijderen
 6. Ahh prachtige tas <3 Echt wat voor mij haha liefs Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi,, hij is lovely! heel blij mee.... Ze zijn nu te koop bij heel veel webshop of in-store bij tassen winkels. Bij V&D kan je wellicht ook een kijkje nemen... xxx

   Verwijderen