PERSONAL| DIARY OF JOY #1

2 april 2015

Lang heb ik getwijfeld over een Photo Diary, maar ik heb besloten om toch dit thema in te voeren.  
Mijn eerst Photo Diary... Foto impressies van Maart.  Kijk je gezellig mee?Het weekend was weer voorbij en ik had een drukke dag voor de boeg. Mijn eerste college was om 11:25 en het weer was perfect voor mijn converse sneakers.

De perfecte combi, zeggen ze! Wil je Kylie Jenner lips? Dan moet de combinatie van M.A.C Faux en lipliner Soar hiervoor zorgen. Ik begon de maandag met het testen van de lipstick Faux! Lees de M.A.C FAUX review.

 My coconut island is mijn favoriete lijn van treaclemoon. Nu het weer lente wordt, vind ik de geur heerlijk!

Na een drukke dag, had ik zin in een bord nasi met gebakken ei, bali kroepoep, kip en avocado. Het was erg lekker. Als ik heel moe ben na een lange schooldag eet ik op een plastic bord.
Oreo ijs te koop bij Albert Heijn. Ik vind het heerlijk ijs. I love it. 

♥ Zodra het lekker weer is, wil ik Swirls. Op station Den Bosch scheen de zon en ik trakteerde mijzelf   op een Your Swirl, vanille/aardbei. 

Mmmmm, Surf en Turf (biefstuk & gamba's) bij de Heeren van Sint Anna in Nijmegen, we hebben heerlijk gegeten. Mijn mannenvriend nam mij lekker mee uit eten. 

De Metro gaf mij valse hoop, helaas. Hoe toepasselijk was mijn horoscoop op dinsdag! Uiteraard had ik de stad een beetje leeggekocht. Het geld kwam alleen niet uit de lucht vallen, jammer!

Geen geld uit de lucht, klopt! Wel, eindelijk een ananas iphone 5 hoes gevonden bij H&M. HAPPY!

Yes, eindelijk photoshop. Ik kreeg hier hele lieve reacties op...... Bedankt allemaal....Ik speel nu een beetje met het licht!
Leuke actie bij H&M, 2 voor de prijs van 1 op alle sale items op de dames afdeling in de winkels. Ik kocht het grijze vest op de foto. 

Gezellig spelen met mijn nichtje...

De week afsluiten in de boeken. Het hele weekend leren.... Gelukkig zijn de tentamens voorbij!

Q: wat vind jij van een photo diary op de blog? Zien jullie liever een overzicht van de week of maand?14 opmerkingen

 1. Heel erg leuk een foto diary! Ik kijk graag naar andermans foto's haha ;). Altijd leuk om te zien wat een blogger doet naast bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, k ben niet echt een blogger he.. gewoon een student :-P

   Verwijderen
 2. Moet je vaker doen! Die Oreo ijs wil ik ook gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n diary! Ik ben er zelf ook een tijdje geleden mee begonnen en ik vind het super leuk om te doen! Ook leuk om terug te zien later :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk overzicht ♥ krijg zin in een swirl door jou.! ;)

  BeantwoordenVerwijderen